2777
2789
عنوان

بی تی اس

1150 بازدید | 46 پست

سلام لطفا اول بخونید بعد نظرتون رو بگید./

بی تی اس یه گروه 7نفره از کره ی جنوبی هست 

این گروه از سال 2013 فعالیت رسمیشون رو شروع کردن

این گروه با اهنگ های پرمعنا و زیباشون و حرف های قشنگشون خیلی از ادما رو نجات دادن

دلیل زدن این تایپک این بود که خیلی از خانواده ها نمیذارن بچه هاشون طرفدار این گروه باشن یا اهنگاشون رو گوش کنن

خانواده های عزیز درک میکنم شما حساسید دوست ندارید بچتون به بیراه کشیده شه اما این گروه از نظر کلی متخصص خارجی هیچ اسیبی نمیزنه به کسی طرفدارای این گروه هم مرد هستن هم زن و سن و سال هم نداره

این روزا همه گروه بی تی اس رو میشناسن و میلیارد ها طرفدار دارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من در شرف ۲۳ سالگی هستم و آرمی ام 😁✋🏻

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

آخرت محتواعه آهنگاشون واقعااا😂😑

به کجا داریم میریم

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤

اره موافقم 

من خودمم اولش مامان و بابام مخالف بودنا 

ولی بعد ک قشنگ بی تی اس و بهشون معرفی کردم بعد گفتم خیلی چیزا شایعه است از فعالیت های خیرخاهانشون گفتم الان اونام اوک شدن خداروشکر 

💜army💜

پسرم ۱۴سالشه عاشق این گروهه‌ خودمم حمایتش میکنم حداقل با احترام به طرفداران پاپ ایرانی خیلی آهنگاشون پرمعنا تره و انگیزه میده 

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز