leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 عنوان علائم حاملگی 179 بازدید | 12 پست لطفاهرکی این علائمارو داشت نظربده🙏 تعداد رای : 7 نظرسنجی بچه ها علائممو میگم شما نظر بدیدک باردارم یانه ده روز مونده تا موعودم درد خفیف زیرشکم(موقع راه رفتن.تو دستشویی نشستن🙈 کلا درهمه حالت😂) کمر درد احتمالابارداری😍 2 28% علائم پریودیه☹️ 3 42% بارداری🥰 0 0% هیچکدوم نیس😐توهم زدی 2 28% بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺 1401/10/03 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفریmaryam عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 973 منم همیشه این علایمو ازده روز قبل دارم ولی حامله نیستم ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 منم همیشه این علایمو ازده روز قبل دارم ولی حامله نیستم ن من اولین بارمه فقط یکی دوروز مونده ب پریودم دارم ولی الان ۲۰روزی میشه بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
فرفریmaryam عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 973 ن من اولین بارمه فقط یکی دوروز مونده ب پریودم دارم ولی الان ۲۰روزی میشه اقدام به بارداری فقط این ماه داشتی یا ماه های دیگه هم بوده؟؟؟؟ ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 اقدام به بارداری فقط این ماه داشتی یا ماه های دیگه هم بوده؟؟؟؟ نه نزدیک چهارماهه ک تو اقدامم این ماه رفتم دکتر بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
فرفریmaryam عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 973 نه نزدیک چهارماهه ک تو اقدامم این ماه رفتم دکتر انشالا که باردار باشی...منم ۴ ماهه اقدامم فعلا دکتربرام قرص پروژسترون نوشته 🥲 ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 انشالا که باردار باشی...منم ۴ ماهه اقدامم فعلا دکتربرام قرص پروژسترون نوشته 🥲 مرسی عزیزم انشالله توهم این ماه بشیتنبلی داری؟ بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
فرفریmaryam عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 973 مرسی عزیزم انشالله توهم این ماه بشی تنبلی داری؟ اره تنبلی دارم ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 اره تنبلی دارم دیگ از اسمشم متنفرم بیشتر خانمارو درگیر کرده بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
فرفریmaryam عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 973 دیگ از اسمشم متنفرم بیشتر خانمارو درگیر کرده اره واقعا منم خسته شدم بسکه قرصو دارو خوردم ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 اره واقعا منم خسته شدم بسکه قرصو دارو خوردم انشالله ک نتیجه بگیری گلم بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺
فرفریmaryam عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 973 انشالله ک نتیجه بگیری گلم انشالا عزیزم همچنین شماگلم ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
leilasisi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 436 انشالا عزیزم همچنین شماگلم انشالله🤲🤲 بلاخره بی بی چکم تو ۱۴۰۱.۱۰.۱۰مثبت شد خدایا شکرت 😍 ای خدااااا شکرررررت ۱۰.۲۶رفتم سونو گفتن دوقلوعهههه خدایااااااا دامن همه رو سبز کن سخته انتظار🥺 خدااااجونم بازم شکرت قلبشونم ک سالمه و میزنه ☺️🥺 دیروز ۱۵اسفند رفتم برا تعیین جنسیت هردوپسرن🤭😐 خیلی دوس داشتم یدونم دخمل داشته باشم🥺