2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان

61 بازدید | 14 پست

خانوما من رفتم دکتر الان هفته ۲۸ام من گف ن هفته ۳۴ یه دکترمیگه هفته ۲۷ای ولی شکمم بزرگ نیس ینی چی اخه من ۲۷اردبیهشت ک پریودنشدم رفتم دکتر سونوکرد گف مشکوک ب بارداری هستی الان من هفته چندم😢

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آخرین پریودت حساب میشه دیگه

اخرین پریودم۲۹خردادبود دکترم میگه هفته ۳۲هستی وشکمت خیلی کوچیک مونده گیج شدم اصلا 

اگر سیکل ماهانه ات ۲۸روزه بودع باشه با تاریخ اولین روز اخرین پریودیت امروز دقیقا ۲۶هفته و ۶روز 

تاریخ زایمانتم میشه ۵فروردین ۱۴۰۲

تاریخ لقاح یا شروع بارداری  تو یکشنبه  ۱۲تیرماه بودع 

سیکل ماهانت چند روزه بود یعنی از روز اول پریودی قبل تا پریودی بعدی چندروز طول میکشید؟؟؟

۲۸روزه نمیدونم والله گیج شدم😔

اون دكتري ك گفته ٢٧هفته اي درست حساب كردع شك نكن چون اون روز ك من حساب كردم ٢٦هفته ٦روزت بود نهايتا ٣تا٧روز اختلاف طبيعيه مابين دكترا 

اما ٣٤كاملا شيش ميزدع نرو پيشش

ببين يه سوال زدي اخرين پريودي روز اول ٢٩خرداد 

اما باز تو سر تيتر زدي ٢٧ارديبهشت 

يه جا رو داري اشتباه ميكني 

منظور از اخرين پريوديت  اوه هفته اي ك پريود بودي سري اخر روز اولش رو بايد حساب كني نه سري اخري كه نشدي 

٢٧ارديبهش تا٢٩خرداد يك ماه اختلاف 

اگر روز اول اخرين پري رو نداري بايد ب تاريخ سونو اكتفاكني  ناچارأ

ببين يه سوال زدي اخرين پريودي روز اول ٢٩خرداد  اما باز تو سر تيتر زدي ٢٧ارديبهشت  يه جا ...

ممنون عزیزدلم رفتم دکتر حساب کرد گفت ۳۰ هفته و ۲ روز هستی از روی سونو حساب کرد البته