2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین....

147 بازدید | 12 پست
فردا میخوایم برا دخملی شناسنامه بگیریم تو انتخاب اسم موندیم میشه اسمای خوشمل پیشنهاد بدین..... اسم انتخابی خودمون آوینا ولی میگن قشنگ نیست
دوست جونا میشه برا رفع گرفتاریم یه صلوات بفرستین............
حالا زوده برا تصمیم گیری بزار دو سه سالش بشه از خودش بپرسین نه به بعضیا که هنوز حامله نشده تو سایت نظر سنجی برای اسم میزارن نه به شما به نظر من بزار ساحل...افرا...صحرا...یلدا...دریا...رها...بهار...
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
بهار جون اگر تصمیم خودتو شوهرت قطعیه یه درصد به نظر بقیه کار نداشته باش چون هر اسمی بزارین یکی شاکیه
من که میخواستم بزارم شایان جاریم مخالف بود میگفت پارسال یه بچه ای به اسم شایان پسرشو کتک زده !!!!! به این اسم حس خوبی نداره :)))
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
2804
پیشنهاد میکنم اعتماد به نفس داشته باش به قول همسرم سختی هارو زن تحمل میکنه اسمشم خودش باید بزاره..این حق تو خانومی.. اوینا خیلی قشنگه همو بزار اگه هم قشنگ نبود برای عزت نفس خودتون به سلیقه خودتون باید احترام بزارید تا بقیه هم بزارن..
خدایا شششکر...
2805
اسمشو بذار روشا مانا نگاه هیما دریا آنیل مرسانا تیارا نیکادل این همه اسم خوشگل واست نوشتم یکیشو انتخاب کن .ایشالا به سلامتی دنیا بیاد
اگر تمام شب برای دیدن خورشید گریه کنی لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!