2777
2789
عنوان

پولیپ رحم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 29184 بازدید | 50 پست
عزیزم اگه پیام دیدیدمیشه جواب بدید من دیروز متوجه شدم ۳تا پولیپ دارم ک بزرگشون ۳میلی هست خیلی نگرانم ...

اگه هم قصد بارداری نداری سایزش گوچیک و زیر یک سانته اصلا دست نمیزنن دکترا. من چون قصد بارداری بود دچار مشکل خوردم

اگه هم قصد بارداری نداری سایزش گوچیک و زیر یک سانته اصلا دست نمیزنن دکترا. من چون قصد بارداری بود دچ ...

ن گلم من دوتا بچه دارم واصلا دیگه اکه خدا بخواد بچه نمیخوام رفتم پیش دکتر گفت چون فعلا کوچیکن هیچ کاریشون نداریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن گلم من دوتا بچه دارم واصلا دیگه اکه خدا بخواد بچه نمیخوام رفتم پیش دکتر گفت چون فعلا کوچیکن هیچ کا ...

خداحفظشون کنه .اها خوبه ریز باشن هی دست نمیزنن و دارو نداره. هورمون های بدنه .کم شه اونام از بین میرن 

خداحفظشون کنه .اها خوبه ریز باشن هی دست نمیزنن و دارو نداره. هورمون های بدنه .کم شه اونام از بین میر ...

عزیزم ممکنه ای یو دی باعث ب وجود اومدنشون باشه چون ای یو دیم مسی هست اگه بدونم اون باعثصون هست درش بیارم 

عزیزم میشه بگی شیاف رو چندروز یبار گذاشتی و پیاز درمانی دقیقا توضیح بدی

من شیاف رو ۱۰ تا بهم ااد از ۳ پریودی تا ۲۱ سیکل یه شب در میان. اقدامم نمیکردم و رابطه سعی میکردم نباشه با منی ریخته نشه تو واژن. پیازم هم دوبار استفاده کردم پیاز نارنجی میجوشوندم همون قبل تخمک گذاری میخوردم. ناشتا . 

البته من طب گیاهی دیگه رفتم و پودر بهم داد و پودرش گیاهی قاطی بود من همون پودر جواب گرفتم و مشکلمم تیرویید بود . زیاد فیبروم و پولیپا تحت نمیکرد دکتر گیجم منو سرگردان کرده بود .تیروییوم درست شد باردار شدم خداروشکز🤗

مبشه بگین پولیپ تون رو چطوری با طب گیاهی درمان کردین؟

من خیلی طب گیاهی عوض کردم. ولی اخری خیلی ب لطف خدا اول بعد اون طب کیاهی ب دادم رسید. پودر گیاهی داد که دم میکردم میخوردم . نمیدونم چ گیاهای بود چندین گیاه داخلش بود. سردیجاتم نمیخوردم. پیاده روی و ورزشم میکردم تو خونه.من پولیپام زیر یه سانت بودن. مشکلم خودایمنی بود ک مخفی کم کار تیرویید شده بودم. که دارو خوردم نمیدونم دلیل اصلی همون بود یا نه وگرنه با ۳ ماه دارو طب گیاهی خود بخود باردار شدم

من خیلی طب گیاهی عوض کردم. ولی اخری خیلی ب لطف خدا اول بعد اون طب کیاهی ب دادم رسید. پودر گیاهی داد ...

از تاریخ پستتون که گفتین با گیاهی درمان کردین فک کنم ۲ سال میگدره،دوباره چیزی دراومده؟

چون میگن پولیپ مثل کیست دوباره برمیگرده.

ممنون میشم جواب بدین

از تاریخ پستتون که گفتین با گیاهی درمان کردین فک کنم ۲ سال میگدره،دوباره چیزی دراومده؟چون میگن پولیپ ...

من تا اخر زمستان ۱۴۰۲ درگیرش بودم باهر پریودی ریزش میکرد باز اندازه کنجد پراکنده رشد میکرد دارو گیاهی شروع کردم پولیپ و فیبرومم داشتم ولی ماه فروردین باردار شدم سونو دادم فقط کیست داشتم و هیچی دیگه ایی داخل رحمم نبود . اخرین پودری ک خوردم کل بدنن جوش میزد نمیدونم گرمی زیاد داشت بدنم واکنش نشون میداد . دیگه نمیدانم دقیق واسه همون دارو بود یا نه. اگه میخوای باردار شی استرس نداشته باش من همه دکترا جوابم کردن فقط ای وی اف اونم ۵۰ درصد شانسش رو بهم میدادن. سپردم دست خدا درست شد . ولی باردار نمیشدم حتما تا اخر درمان رو ادامه میدادم چون واقعا بدنم داشت جواب میگرفت

من تا اخر زمستان ۱۴۰۲ درگیرش بودم باهر پریودی ریزش میکرد باز اندازه کنجد پراکنده رشد میکرد دارو گیاه ...

من ی بچه دارم و برای دومی میخواستم اقدام کنم که چون وزنم بالای ۱۰۰ کیلو هست فک کردم شاید بخاطر چاقیه این پولیپ دراومده،

بخاطر چاقی واضافه وزن باردار نمیشدم.

که پولیپ هم اضافه شد.

من سرخود سقط ۱ماهه با قرص آمریکایی هم داشتم که تزریق کردم داخل رحم بااپلیکاتور از یه طرفم میگم شاید عوارض همون قرصه وناشکری که کردم.

الان فقط میترسم زود پولیپ رو درمان نکنم وتبدیل بشه به سرطان و...

طب سنتی هم رفتم.

کلی قرص وعرق داد .

و۱۰ جلسه طب سوزنی گفت بدم و

زالو درمانی وبادکش درمانی...

که من فقط قرص وعرقهاشو نصفه خوردم.

بقیه رو نرفتم.

موندم ادامه بدم یابرم عمل و....

من ی بچه دارم و برای دومی میخواستم اقدام کنم که چون وزنم بالای ۱۰۰ کیلو هست فک کردم شاید بخاطر چاقیه ...

اگه انقدری بزرگ نیست ک دردسر ایجاد نکنه بنظرم خطری نداره. شاید بخاطر اون سقط بدنت ریخته به هم ازمایش تیرویید و خودایمنی و انتی تپو و انعقادخون وپاپ اسمیر و عکس رنگی همه چی رو انجام بده ان شالله درست میشه