2777
2789
عنوان

پولیپ رحم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 29192 بازدید | 50 پست
استارتر جان شما باردارشدید؟قبلش پولیپتونو عمل کردین؟

من هنوز نه باردار نشدم .عمل هیستروسکوپی انجام دادم تو بهمن ولی باز عود کردن . رفتم تو مسیر مصرف طب گیاهی  ببینم شانسم چطوره. شیاف لیابل و اثلق مصرف کردم پناه برخدا

من هنوز نه باردار نشدم .عمل هیستروسکوپی انجام دادم تو بهمن ولی باز عود کردن . رفتم تو مسیر مصرف طب گ ...

سلام شما هیستروسکوپی انجام دادین میشه بگید عملش چطور بود؟ حال عمومی تون چطور بود

زود مرخص میشی یا شب بستری میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام شما هیستروسکوپی انجام دادین میشه بگید عملش چطور بود؟ حال عمومی تون چطور بود زود مرخص میشی یا ش ...

سلام .والا من تو بهمن بود انجام دادم همون روز کارای پدیرشش کردم نیم ساعت کمتر اتاق عمل بودم زیاد اذیت نبودم بیشتر مثل پریودی سبک بود .دیگه مسکن اینا زدن اصلا متوجه درد نبودم. همون غروبش هم ترخیص شدم چون مشکلی نداشتم. نمونه ک گرفته بودن خوش خیم بود ولی بعد دو هفته باز عود کرد . اصلا موفق امیز نبود برام

ممنون که جواب دادین ان شالله که از شرش راحت بشین

ممنون عزیزم . من الان طب گیاهی دارم پیش میرم دیگه نمیخوام عمل کنم پولیپ و فیبرومم ریز هستن ولی هنوز بعد ۱ سال هستن مانع بارداری شدن😔. دیگه تمام تلاشم میکنم ببینیم کی برنده میشه من یا پولیپا😅

موفق باشی🌹🌹

طب سنتی افلاطون درمان کامل پولیپ رحم 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

سلام دوستان من سه سال پیش پولیپم تشخیص داده شد به اندازه ۲۴ میل در ۲۲ میل و چون به خونریزی افتادم دکتر عمل تشخیص داد خیلی توی نی نی سایت دنبال درمان گیاهی بودم من ۴ دونه شیافت لیابل با پیاز درمانی رو بعد خونریزیم انجام دادم خدا رو شکر امروز دکتر گفت پولیپم افتاده البته با شیافت بدون روغن زیتون خیلی اذیت شدم چون رحمم به خشکی شدید افتاد من ۳ تا شیافت اول رو کامل کامل داخل رحمم گذاشتم ولی این آخری رو تا آخر آخر نزاشتم چون فکر کردم شاید پولیپم پایین باشه و اینطوری از بین بره آخری که گذاشتم خیلی درد سوزش و واژنم خشک خشک شد اصلا نمیتونستم بشینم ولی یک چیزهای چرکی خونی دفع شد منم ترسیدم رفتم سنو گفت هیچی توی رحمت نیست پیاز درمانی رو هم امروز روز چهارم هست گفتم برای شما هم به اشتراک بزارم شاید برای عزیزی کارساز باشه فقط در تهیه شیافت دقت کنید که از جای مطمئنی بگیرید این پست رو گذاشتم برای اونایی که فکر میکنن پولیپشون کهنه باشه درمان سنتی جواب نمیده 

خدا رو شکر برای من شد پس برای شما هم میشه

سلام .والا من تو بهمن بود انجام دادم همون روز کارای پدیرشش کردم نیم ساعت کمتر اتاق عمل بودم زیاد اذی ...

عزیزم از روسونو گرافی تشخیص دادن پولیپتون ؟ترشحاتتون چطوره ؟من یکسر هرروز ترشحات تخم مرغی دارم شما چطور؟

عزیزم از روسونو گرافی تشخیص دادن پولیپتون ؟ترشحاتتون چطوره ؟من یکسر هرروز ترشحات تخم مرغی دارم شما چ ...

فقط از طریق سونوی واژینال و عکس رنگی میشه فهمید . شکمی ب اون صورت دقیق نیست . برای ترشحاتتون شاید تخمک گداریه 

نه آخه یه روز نیست که مال تخمک گذاری باشه هرروزه 

والا من ترشح نداشتم وقتای تخمک گداری شدید بود و بقیه اش حالا رو دستمال کمی بود ک اونم طبیعیه خشک خشک نبودم مگه نزدیک پریودی.برین دکتر حتما ببینید دلیلش چیه . سوزش و اذیت بودین شاید کمی عفونته. ولی خوب دکتر با معاینه سریع متوجه میشه

فقط از طریق سونوی واژینال و عکس رنگی میشه فهمید . شکمی ب اون صورت دقیق نیست . برای ترشحاتتون شاید تخ ...

عزیزم اگه پیام دیدیدمیشه جواب بدید من دیروز متوجه شدم ۳تا پولیپ دارم ک بزرگشون ۳میلی هست خیلی نگرانم میگم اگه پولیپ خوش خیمه چرا باید نمونه برداری بشه

عزیزم اگه پیام دیدیدمیشه جواب بدید من دیروز متوجه شدم ۳تا پولیپ دارم ک بزرگشون ۳میلی هست خیلی نگرانم ...

کلا برمیدارن هم ببین جنس پولیپا چیه و راه درمان پیدا کنن . بیشتر وقتا خوش خیمن چون بالا ۴ سانت مشکل سازن و خطری . ماله من زیر ۱ سانت بودن ولی رحمم تولید میکنه هربار دفع با پریودی

کلا برمیدارن هم ببین جنس پولیپا چیه و راه درمان پیدا کنن . بیشتر وقتا خوش خیمن چون بالا ۴ سانت مشکل ...

پیش یه دکتر خوب نازایی برو برات با هیستروسکوبی بر میداره سر پایی هم هست عملش سخت نیست