2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

207 بازدید | 7 پست

سه باره داره بهم خیانت می کنه دوبار اول بخشیدمش و دست رو کلام خدا گذاشت که تکرار نکنه ولی اینبار سوم دیگه نمی تونم دیدم تو گوشیش دنبال زن بود که باهاش رابطه داشته باشه اینبارم افتاد به دست و پام که منو ببخش تمام حق رم به من داد حق طلاق و حق حضانت بچم  ازش پرسیدم برات چیزی کم گذاشتم میگه نه تو خوبی من بدم من ازش عروسی نخواستم چون شرایطشو نداشت خونه و جهازیه رو بابام داد نصف پول ماشین زیر پاشو بابام داد خودمم از مهرو محبت چیزی کم نزاشتم الان نمی تونم خودمو قانع کنم بااین همه محبت چرااینکارو با من کرد الان نمی تونم باهاش باشم چون ازش متنفرم نه هم به خاطر دخترم نمی تونم برم چیکار کنم این کثافت کاریاش بعد اومدن دخترمون شروع شد

اینجاپرشده ازخیانت هرصفحه یه خیانت توشه چخبره مرداانقد بیشعورشدن

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مجبوری کنارش باشی حتما مشاوره بفرستش واقعا این مشکل روانی و نیاز به مشاوره متعدد داده.سعی کن از لحاظ مادیم نذاری پولی براش بمونه زیاد خرج کن . اینکه یه مرد خیانت کنه به محبت نکردن یا بد بودن شماربطی نداره مگه ما زنا این همه مشکل مردا دارن بهشون خیانت میکنیم ...