2777
2789
عنوان

زایمااان🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 51 پست
عزیزم چون همه خانومای ایرانی فقط بخاطر حرف بقیه میخوان سزارین بشن این قانونهارو گذاشتن  وگرنه ...

اخه واقعا سزارین قابل تحمل تره دردش

شما طبیعی بودی؟کدوم بیمارستان؟اذیت نشدی؟

حقیقتا نرفتم خونمون اون سمت نیست. من سینا زایمان کردم خیلی تمیز و خوب بود رسیدگی و نظمشون عالی بود.خ ...

سزاین بودی دیگه؟

فریبا حقی رو میشناسی؟اونم میگن دکتر خوبیه مرگانم هست فقط نمیدونم همینکه بگم میترسمو این حرفا قبول میکنه سز بشم یا نه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا منم انقد ازین حرفا شنیدم ترسیدم دلم میخواد سز بشم ولی راهشو بلد نیستم

از اول بارداریت هم برو پیش دکتری پرونده باز کن که مطب خصوصی داشته باشه و متخصص زنان باشه . و همون اول هم بهش بگو . اصلا پیش دکترایی که تو بیمارستان هستن نرو

اخه واقعا سزارین قابل تحمل تره دردش شما طبیعی بودی؟کدوم بیمارستان؟اذیت نشدی؟

اره عزیزم من مشهد نیستم

بیمارستان خصوصی،بودم راصی بودم

هر دونوع زایمان درد داره فکرنکن سزارین بدون درده عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سزاین بودی دیگه؟ فریبا حقی رو میشناسی؟اونم میگن دکتر خوبیه مرگانم هست فقط نمیدونم همینکه بگم میترسم ...

فریبا حقی مطبش نزدیک خونمونه.اونی که تو فداییان اسلامه ی بار رفتم پیشش بس که شلوغ بود جای نشستن نبود.ولی از لحاظ سابقه و اسم دکتر خوبیه

من برا بچه اولم رفتم قبول نکرد سزارین کنه الان شاید نظرش عوض شده باشه

نه من خودم چون بچه هام بریچ بودن سزارین شدم 

منهفته۳۲رفتم بریچ بود ولی سونو گرافیه گفت به احتما زیاد میچرخه تا هفته۳۵.۳۶

خدا کنه مال منم بریچ بمونه عالی میسه اونوقت

فریبا حقی مطبش نزدیک خونمونه.اونی که تو فداییان اسلامه ی بار رفتم پیشش بس که شلوغ بود جای نشستن نبود ...

جدی قبول نکرد؟

میگن که قبول میکنه من خیلی دلمو خوش کردم بهش حالا فردا اگه شد میرم مطبش

اره میگن خیلی دکتره خوبیه دستش واسه سزارین سبکه

اگه چشماتون ضعیف باشه ک دکتر تایید کنه ک طبیعی فشار بهش میاره یا بواسیر داشته باشین و دکتر تایید کنه ک طبیعی نباید باشه میتونین نامه بگیرین و نشون دکترتون بدین ولی برای ورزش دیر نشده هنوز... اگه ورزش کنین و ماساژ پرینه انجام بدین طبیعی بهتره... منم هفته ۳۰ هستم هنوز ورزش نکردم