2777
2789
عنوان

زایمااان🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 51 پست

دکترمنم قبول نکرد

وجدان دارن که قبول نمیکنن بخدا وگرنه کاری نداره پول بگیرن

الان ورزشو شروع کن دیر نشده که

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دکترمنم قبول نکرد وجدان دارن که قبول نمیکنن بخدا وگرنه کاری نداره پول بگیرن الان ورزشو شروع کن دیر ...

خب شاید یکی نتونه طبیعی دنیا بیاره زورکی که نیست هرکسی حق داره زایمانشو خودش انتخاب کنه!😔

هزینه سزارین چقدمیشه حدودا

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
من پیشش برا ویزیت رفتم زایمان باهاش نبودم ولی اخلاقش خوبه.مهرگان هم که خصوصیه و حتما خوبه

مهرگان خصوصی هست ولی زیاد به خصوصی نمیخوره خیلی قدیمی و دلگیره توش،

خب شاید یکی نتونه طبیعی دنیا بیاره زورکی که نیست هرکسی حق داره زایمانشو خودش انتخاب کنه!😔

عزیزم چون همه خانومای ایرانی فقط بخاطر حرف بقیه میخوان سزارین بشن این قانونهارو گذاشتن 

وگرنه همه جای دنیا هم داستان همینه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خصوصی بدون بیمه ۱۲

بیمارستان چقد؟

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
من یه بار طبیعی داشتم دردش وحشتناک بود با اینکه بچه م ۱ کیلو بود . ۵۰ میلیون بخواد بهش میدم تا اون د ...

اره دقیقا منم انقد ازین حرفا شنیدم ترسیدم دلم میخواد سز بشم ولی راهشو بلد نیستم

مهرگان خصوصی هست ولی زیاد به خصوصی نمیخوره خیلی قدیمی و دلگیره توش،

حقیقتا نرفتم خونمون اون سمت نیست. من سینا زایمان کردم خیلی تمیز و خوب بود رسیدگی و نظمشون عالی بود.خود آرزو احمدی هم تو همون بیمارستان بود اگه قبول کنه میتونی بری سینا. شنیدم بیشتر پزشکای مهرگان سزارین رو قبول میکنن