کوالاخواب مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1040 عنوان دوستانی که بچه ی مدرسه ای دارید… | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 39 پست برا مدرسه ی بچه تون چیا تغذیه میذارید؟پول هم میذارین؟اگه اره چقدر؟اگه نه چرا نه؟ 1401/10/03 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 32526 اخیی 😂😂 اینقدر حرص خوردم از دستشب خواهرم گفتم اونم مثل شما خندید گفت بچه دیده دلش خواسته دیگه خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
کوالاخواب مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1040 من خودم شیر کاکائو درست میکنم توی بطری کوچک میریزم با لقمه و میوه ی تکه شده و حلوا خرما با گرد ... چقدر عالیمعلومه مامان انقد زحمت بکشه چیزای سالمخوشمزه درست کنه بچه سالم خور میشه😍بچه ی منم تقریبا سالم خور بودهولی داره میره سمت اشغال خوری😂شیرکاکائوچجوری درست میکنید؟
عالیرتبه عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 3519 چقدر عالی معلومه مامان انقد زحمت بکشه چیزای سالمخوشمزه درست کنه بچه سالم خور میشه😍 بچ ... شیر محلی رو نیم ساعت میجوشونم صبح از تو یخچال یکم داغ میکنم با شکر و کاکائو قاطی میکنم
کوالاخواب مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1040 من عواقب خوردن تغذیه ی کارخونه ای رو بهش گفتم و خطرهاشو گفتم و به عهده ی خودش گذاشتم که تغذیشو دوست ... وای من یه بار اسنک درست کرده بودم بهش گفتم اینا رو بذار برا فردا مدرسه ت گفت نهاگه کسی ببینه دلش بخواد چی؟نمیبرمواقعا لذت بردم🥺💔
عالیرتبه عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 3519 وای من یه بار اسنک درست کرده بودم بهش گفتم اینا رو بذار برا فردا مدرسه ت گفت نه اگه کسی ببینه دلش ب ... اصلاً خوب نیست از این سن این قدر نظر دیگران براش مهم باشه بعدها اذیت میشه
samin_masoumi عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1891 تقریبا هر چند روز کیک درست میکنه دایی ش😅 خیلی هم عالی😋 گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی
کوالاخواب مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1040 اصلاً خوب نیست از این سن این قدر نظر دیگران براش مهم باشه بعدها اذیت میشه نظر دیگران یا هم نوع دوستی؟واقعا اسنک یه چیز تقریبا لوکسهمیگه اگه یکی کندارهرببینه بخواد چی؟من یادمه مدرسه میرفتم بعضیا چیزایی میموردن ک دلم میخواست اما نمیشد بخریمهنوز تو دلمه🥲💔
samin_masoumi عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1891 اره خداروشکر تقریبا یه مشت هر روز میخوره از اول سالم خور بوده اما الان مدرسه میره یکم ... نگران نباش چیزی نمیشه گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی
عالیرتبه عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 3519 نظر دیگران یا هم نوع دوستی؟ واقعا اسنک یه چیز تقریبا لوکسه میگه اگه یکی کندارهرببینه بخواد چی؟ م ... من به خاطر خیر خواهیش گفتم .
celara2022 عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 481 اووو چقدر زیاد همه ش رو میخوره؟ من فقط سیب میذارم که راحته خوردنش چهارقاچ میکنم براش و کشمش ... همشو که تو یک روز نمیذارم😂😂😂ساندویچ که هر روز ثابته با میوه،بيسکوئيت وآجیل وکیک ایناهم هر کدومو دلش میخاد میبره