بلاخره وام ازدواجم رو گرفتم الان استرس دارم ک چیجوری بتونم مدیریتش کنم و باهاش همه چی بخرم
برام دعا کنین
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
اصلا نمیشه عزیز منم وسطاش بودم میگفتیم آخ جون چقدر خوب، شده بود70تومن ولی همین خورده ریزه هارو ک شروع کردیم سرسام آور شدمن کل لوازم برقی هام شده 65 اینایی تو آشپزخونه با جاروبرقی بخارشو اتوپرس پنکه جارو شارژی بقیشو ک نگم برند ها همش یک مارک نیس
میگفت:نور یک شمع میتونه تاریکی هزاران سال رو از بین ببره:)))