2777
2789
عنوان

دیدین دیشب عروسی کی بوده؟!😍🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 13585 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که نمیشناسم و مهم نیست برام ولی اگر واقعا انقدر خوشبخت بود وقت واسه جار زدن تو مجازی نداشت

والا چی بگم

خب بلاگره و از این راه داره پول در میاره

اما بظاهر ک خیلی خوشبخته

هم قیافه خوبی داره هم شوهر پولدار هم احترام خانواده همسر

چیزایی که شاید همه ما دنبالشیم

من میشناسمش بینهاااااایتتتتتتتتتت حسودیشو میکنم من بخدا زندگیم از بدشانسی اشغاله ولی این دخترازهمههههههههههههه چی شانس اورده همهههه چی خیییلی پزززز میده😭😭😭😭من بخدا حسودی زندگی کسیو نمیکنم ولی این خیییییلیییییی عذابم میده خییییلیییی خوشبخته لعنت لعنت به شانسس

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
من میشناسمش بینهاااااایتتتتتتتتتت حسودیشو میکنم من بخدا زندگیم از بدشانسی اشغاله ولی این دخترازهمههه ...

حسودی نکن عزیزم خوشحال باش برات انشالله خدا توی زندگی شما هم کلی نعمت و شادی وارد میکنه☺️

من ذوق هر کیو میکنم خدا بهم میده اما وقتی ب کسی حسودی میکنم بدتر میشه اوضاعم

نکبت  همششش پززززه ...یه گل میگیره استوری میکنه همسرجانم خریده...عقده ای بدبخت....

درست نیست انقدر پز میده

دنیای بلاگری همینه متاسفانه

یه مردی براش کلی فحش نوشته بود که زنم زندگی تورو دید و طلاق گرفت

از بس تو پز دادی 

از بس زندگیت رو به رخ کشیدی😔😔😔

من اصلا زندگیا اینارو قبول ندارم و فکر هم نمی کنم واقعا خوشبخت باشن، چون آه و ناله خیالبا که میان میبینن و حسرت میخورن دنبالشون هست...انشاالله خدا به همتون انقدر نعمت و خوشبختی بده که چشمتون دنیال زندگی هیچ کسی نباشه

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

درست نیست انقدر پز میده دنیای بلاگری همینه متاسفانه یه مردی براش کلی فحش نوشته بود که زنم زندگی تو ...

اگر واقعا مرد راست گفته باشه، گناه بزرگی پاش نوشتن...

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

درست نیست انقدر پز میده دنیای بلاگری همینه متاسفانه یه مردی براش کلی فحش نوشته بود که زنم زندگی تو ...

اره خب من بلاگرای زیادیو دیدم این فقط اینقدر بی شخصیت و عقده ایه حالا ازشانسش یه شوهر پولدار نصیبش شده همشششش از داشته های شوهرش میذاره بدون شوهرش هیچه هیچ.هیچ بلاگری اندازه این ندیدم ک پر بذه

من اصلا زندگیا اینارو قبول ندارم و فکر هم نمی کنم واقعا خوشبخت باشن، چون آه و ناله خیالبا که میان می ...

الهی امین کاش از روی زمین محو میشدن بلاگرااا...من خودمم بااینکه مجردم تحت تاثیرپزهاش قرارمیگیرم حالااون زنه ک شوهرم داره دیگه بدتر صددرصدددد گناهکاره شک کن

الهی امین کاش از روی زمین محو میشدن بلاگرااا...من خودمم بااینکه مجردم تحت تاثیرپزهاش قرارمیگیرم حالا ...

چی بگیم! 

والا هم از شوهر شانس اورده هم قیافه

بعد عمل بینی خیلی خوشگل شده

الهی امین کاش از روی زمین محو میشدن بلاگرااا...من خودمم بااینکه مجردم تحت تاثیرپزهاش قرارمیگیرم حالا ...

انشالله بختت چنان بلند و قشنگ باشه خدایار یادت بره🥰🥰🥰🥰

چی بگیم!  والا هم از شوهر شانس اورده هم قیافه بعد عمل بینی خیلی خوشگل شده

اره دیگه منم همینو میگم هیچی نداره جزشانس وبخت واقبال همه چی هم ازداشته ی شوهرشه بدون شوهرش هیچ بود هیییچ