2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم 6 روز دیگه موعدمه نمیخوام بشه تو اقدامم امیدوارم که نشه

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

نه اقدامم امروز موعدمه.. 2روز پیش درد زیر شکم داشتم قطع شد امروز باز مثل پری داره درد میکنه 

چند وقته تو اقدامی 

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

توکل بخدا ان شاءالله دامنت سبز بشه چیزی حس نمیکنی؟ 

نه چیز خاصی نیس 

فقط سینه درد دارم که از علایم قاعدگی هم میتونه باشه 

نه چیز خاصی نیس  فقط سینه درد دارم که از علایم قاعدگی هم میتونه باشه

فقط باید آروم باشی.. من استرس نداشتم ولی امروز علائم قاعدگی اومد سراغم استرس گرفتم.. زیر شکمم تخمدانم تیر کشید..کشاله رانم درد میکنه 

فقط باید آروم باشی.. من استرس نداشتم ولی امروز علائم قاعدگی اومد سراغم استرس گرفتم.. زیر شکمم تخمدان ...

بی بی چک نزدی ؟

نه نزدم گفتم موعدم بگذره بعد.. ک فک کنم پری بشم

ایشالله که پری نمیشه و جواب مثبته 

نه نزدم گفتم موعدم بگذره بعد.. ک فک کنم پری بشم

میشه لطفاً اگه چیزی نشد و بی‌بی چک زدی مثبت بود بگی اینجا