بچه ها بیاین راه های لاغری رو بگین من هیچی نخورم لاغر میشم ولی خیلی عصبی میشم میخام سریع کم کنم از ورزش و رژیمم بیزارم از بس امتحان کردم فقط با نخوردن به نظرتون همون چیز کم چی بخورم؟؟🫢🫢
خب منطقی باش ، مگه یک شبه چاق شدی که یک مرتبه میخوای لاغر بشی
منم اضافه وزن دارم ، در چهار ماه گذشته تونستم شش کیلو وزنم را کم کنم ....برای لاغر شدن هیچ راهی به جز ورزش و رژیم متناسب و متعادل وجود نداره ، بقیه راه ها به شکست ختم میشن
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من همیشه به کسایی که مثل شما به درجه ای میرسن که دیگه ازرژیم وورزش بدشون میادمیگم بریدتویه گروه لاغری......گروه داشتن خیلی بهت انگیزه میده چون مدام باهم گروهیات رقابت میکنی وهموتشویق میکنید
من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
خب من با نخوردن لاغر میشم ادامه بدم یعنی نون و برنج و همه چی حذف هر هفته هم آمپول میزنم که موهام نری ...
خب اشتباه میکنی ، چون نمیتونی این مدلی ادامه بدی برای زمان طولانی و اینکه بدنت متابولیسمت را به شدت پایین میاره و وزن دیگه کم نمیکنی و اینکه دچار مشکلات گوارشی میشی و بعد که مثلا به وزن دلخواهت رسیدی مجدد حسااااابی چاق میشی ، حتی بیشتر از الان