2777
2789
عنوان

یه چیزی که به هیچ کس نگفتی و بگو خودتو خالی کن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 130 پست
باید بگم تجاوز بوده ولی نه در حدی که بکارتمو از دست بدم...نمیدونم بعد این همه مدت چرا بازم از گفتن ا ...

خدا لعنتش کنه . گفتی دونفر بودن یکی وقتی ۱۵ سالت بود اتفاق ابتاده برات و یکی هم گفتی یادم نیست چندسالت بود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بابا همین دل شکستن یاد گرفتین هرکی هرچی گف بگین دل نشکن اینکار نکن 

یه نگاه به شرایطت و کارایی ک کردی بنداز 

یاعلی

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
خدا لعنتش کنه . گفتی دونفر بودن یکی وقتی ۱۵ سالت بود اتفاق ابتاده برات و یکی هم گفتی یادم نیست چندسا ...

۶ ساله بودم

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

پسر شوهر محرم هست

نه اونقدرها.اینجا پدرگرامیشون هم خرمیخادهم خرمارو.زن جوان.پسرای جوان.منم که همش باید لباسهای بلند.روسری و شال و....میدونی من گول خوردم خواهر.اول خواستگاری گف سوئیت جدا و...الان همه باهمیم 😐

من خیلی تغییر کردم دیگه اون ادم با اراده و قوی قبل نیستم و خیلی ضعیف شدم خیلی خسته و بی حوصلم افسردگی دارم قرص میخورم و کسی نمیدونه

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
مجردی مال ۵ سال پیش

اها اشکال نداره حالا که شده

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃