2777
2789

دوست دارم چند نفری جمع بشیم بخونیم ۴۰ نفرم نشد اشکال نداره ولی میخوام چلم چند نفری باشه

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
برا چی خوبه گلم؟  من چله زیاد دارم آخه. تموم کردم اونا رو اینو شروع میکنم

ناد علی خیلی حاجت میده من این بار برای ی حاجت کوچیک میخوام بخونم تا ۴۰ روز که روز چهلم میشه ولادت امام علی ۱۵ بهمن

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هستم عزیزم

عزیزم از ۶ام شروع کنیم تا ۱۵ بهمن روزی یک ناد علی به نیابت از شهید مجید قربانخانی که شهادتشان توی همین ماهه و هدیه به امام علی علیه السلام💚

منم هستم

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
منم هستم

عزیزم از ۶ام شروع کنیم تا ۱۵ بهمن روزی یک ناد علی به نیابت از شهید مجید قربانخانی که شهادتشان توی همین ماهه و هدیه به امام علی علیه السلام💚

عزیزم از ۶ام شروع کنیم تا ۱۵ بهمن روزی یک ناد علی به نیابت از شهید مجید قربانخانی که شهادتشان توی هم ...

روزی چند تا باید بخونم

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
باشه عزیزم فقط میتونید تگم کنید یاداوری کنید؟

عزیزم هر روزشو یادآوری کنم؟

باشه عزیزم فقط میتونید تگم کنید یاداوری کنید؟

سلام عزیزم چله ناد علی از امروز شروع میشه روزی ۱ دونه تا ۱۵ بهمن به نیابت از شهید مجید قربانخانی و هدیه به امام علی علیه السلام

سلام عزیزم چله ناد علی از امروز شروع میشه روزی ۱ دونه تا ۱۵ بهمن به نیابت از شهید مجید قربانخا ...

عزیزم چن نفر هستین؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚