2777
2789
عنوان

مامانم بهم میگه تو بی ارزشی😭

1107 بازدید | 53 پست

مامانم بهم میگه ترشیده هستی 20سالمه بهم میگه دختر مردم باعث افتخار شد تو مایه ننگی دلم شکسته دارم گریه میکنم 😭 بهم میگه ارزش دختر به شوهر کردنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر منم بهم میگه هیچ پخی نشدی شوهرم نکردی ترشیده

۱۹ سالمه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چه تفکرات سمی:/

و بیچاره دخترایی که تو همچین خونواده هایی هستن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

واقعا بخاطر این حرف گریه میکنی؟!

بیخیال؛خودت هم میدونی این‌تفکرات و عقاید بی ارزشه نه مجرد بودن

تازه هنوز سنی هم نداری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

غصه نخور  مامانا ماهم تا مجرد بودیم هزار تا حرف و کتک بارمون کردن ینی بمحض اینکه ازدواج کردیم از اینرو ب اونرو شدن عادیه مامانا اغلب همینن😄بیس ساله اخه کجاش ترشیدس

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

دلم پره از حرفای عزیزترین آدمای زندگیم 

نمیگم ببخش چون مادرته چون میدونم جای کتک ممکنه خوب شه ولی حرفایی که دلتو میشکنن تا ابد جاش تو قلبت میمونه 

فقط میتونم بگم هر چی گفت سکوت کن ارزش بحث ندارع ..

2790
2778
2791
2779
2792