2777
2789
عنوان

زن بابا

680 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. یه مشکلی دارم خواهش میکنم راه حل بدین پدر من بعده فوت مادرم یکساله که ازدواج کرده با یه دختر مجرد این خانم اختیار یک هزار تومن از حقوق و دارایی پدرم رو بهش نمیده حالا بااونش کاری ندارم میگم بلاخره زنشه و اختیار داره اما من هردفعه میرم خونه پدرم یا اونا میان خونه من پدرم بابت خریدی که براش کردم یا مثلا کادو  یا عیدی.. یلدایی یا هرچی بمن میگه فلان قدر میخوام برات پول بریزم منم تشکر میکنم بعد چون خودش اصلا از گوشی و کارت به کارت و اینا سر درنمیاره به زنش میگه اینقدر براش واریز کن اونم میگه باشه ولی بعدش هیچ پولی بحساب من واریز نمیشه بعدش دیگه روم نمیشه به پدرم بگم چرا نریختی نمیدونم چطوری اینموضوع رو مطرح کنم که منت اون پولها رو سرم نباشه و پدرمم متوجه بشه اون داره چیکار میکنه

چرا روت نمیشه؟ پدرتا بهش بگو 

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرمن خیلییی ساده میتونی بگی یبار که خونه نبود زنش برو پیشش یا زنگ بزن بهش همینجوری کا داشتین حرف میزدین بگو بابا راستی چندبار گفته بودی و اینا من حس میکنم زنت دوست نداره که اینکارو نمیکنه و فلان

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲

کنار بابات واون خانم بگو رفتم بیرون کارت کشیدم موجودیم صفر بود مگه شما پول نریختی به حسابم من به امید اون پول خرید کردم

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بنظرمن خیلییی ساده میتونی بگی یبار که خونه نبود زنش برو پیشش یا زنگ بزن بهش همینجوری کا داشتین حرف م ...

پدرم شهرستانه ازش دورم هروقت زنگ میزنم زنش صدامو میزنه رو آیفون دوتایی باهم با من حرف میزنن یک لحظه تنهاش نمیذاره که بهش بگم پدرم هم معتاده همش در حال چرت زدنه بشدت فراموشکاره ۷۲ سالشه اصلا دارم باهاش صحبت میکنم نشسته خوابش میبره

پدرت همین الان فکر میکنه داره بهت کمک خرج میده ولی اون زن بابا میزنه به حساب خودش بعد میگه داده به تو..ساده ای؟به پدرت بگو..

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

حتما به پدرت بگو دختر 

یه بار دیگه که گفت جلوی زنش بگو نه بابا اون قبلی ها رو هم ممنونم که نریختین الانم نریزین 

اتفاقا جلو زنش بگو 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

به پدر بگو جریان چیه

بگوش من نیازی به این

پول ندارم سایه ات بالا سرمون باشه کافیه

ولی خواستم بدونی خانمت پولی بحسابم

نمیریزه  ازش بپرس کجا خرجش میکنه 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌