2777
2789

آشنام هست.  خیلی راضیه .  فقط دوری از خانواده و دست تنهایی اذیتش میکنه.  وگرنه ۴ تا بچه داره کوچیک داره و خیلی از لحاظ مالی خصوصا راضیه.  با پول اونجا میاد ایران کلی ملک و خونه میخره. میگه یبارم بارون شدیدی اومد اعلام سیل کردن سفارت ما رو برد یه سوییت بهمون داد ک سر کنیم .‌کلن راضیه هم خودش هم بچه هاش.‌ هزینه ش بالاس مثلن میگفت شهریه مدرسه بچع م ۴۰ میلیونه ولی در میاد ک امکاناتش خوبه 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشنام هست.  خیلی راضیه .  فقط دوری از خانواده و دست تنهایی اذیتش میکنه.  وگرنه ۴ تا ب ...

شغلشون چیه؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بديش اينه اقامت نميدن و آدم نميتونه با خيال راحت زندگي كنه

اره اقامت نداره

اقامت موقت داره فقط

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�
هیییی  ایرانم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

زمانی که ایران رویای همه بود این کشورا در حد روستاها بودن

الان شدن رویای ما

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�

[QUOTE=265429680]شغلشون 

گچ کاری ساختمون.‌خانومش‌ خانه دار.‌

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
پس بریم

جمع کن دارم میام دنبالت

جمع کن دارم میام دنبالت

سر راهت منم بردار🤣

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سر راهت منم بردار🤣

حاضری؟من وقت ندارم وایسم بپوشی‌ها

آشنام هست.  خیلی راضیه .  فقط دوری از خانواده و دست تنهایی اذیتش میکنه.  وگرنه ۴ تا ب ...

کارش چیه اونجا

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ب شدت شرجی دما ب ۵۵_۶۰هم میرسهولی عشقهههههه انقد زیبااااا آروووووم من ۵سال اونجا بودم البته ۱۰سال پی ...

سلام عزیزم. شرایط کاری رومیشه لطف کنید.واسه شوهرم میخواستم.چه شغلی خوبه؟حتمابایدآشناداشته باشی یامیشه یه مدت بری کارگیرت بیاد؟