2777
2789

فرهنگشون خوبه 

خرجش گرون نیست

کشور پیشرفته‌ایه

هرکی رفته راضی بوده

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزيزم

عمان به شرطی خوبه که خودت و همسرت همزمان کار کنید 

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فرهنگشون خوبه  خرجش گرون نیست کشور پیشرفته‌ایه هرکی رفته راضی بوده

بديش اينه اقامت نميدن و آدم نميتونه با خيال راحت زندگي كنه

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟

امنیت هم داره  جنگ واغتشاش اینا هم نداره بحث سیاسی هم نداره من اگه شرایطشو داشتم حتما میرفتم عمان  به ما هم خیلی نزدیکه اصلا توتلوزیون درموردش بد نشنیدم

نگذر نگذر خدا جونم نگذر خیلی اذیتم کردن ازشون نگذر 🧡
هردو كادر درمانيم واينجا موندن فايده  نداره

پس عالیه براتون

که برید پول جمع کنید و از اونجا برید انگلیس اینا

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فرهنگشون خوبه  خرجش گرون نیست کشور پیشرفته‌ایه هرکی رفته راضی بوده

پس بریم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
ب شدت شرجی دما ب ۵۵_۶۰هم میرسه ولی عشقهههههه انقد زیبااااا آروووووم من ۵سال اونجا بودم البته ۱۰سال ...

ميشه دايركت باهاتون صحبت كنم؟

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟