2777
2789
عزیزم به نظر مم شوهرت نسبت به درامدش داره خرج میکنه تو اگه تولد خوب میخای چرا خودت نمیخای کار بکنی؟ ...

شما شاغلی؟من شاغل نیستم پسرمم ۲ سالش فعلا نمیتونم تنهاش بذارم ولی یه پولی دارم و سود میاد روش هرماه شوهرم رو اون سود ناچیز من خیلی حساب میکنه میگ تولد بگیریم تو هم خرج کن

محاله . اولا  اونا واقعیت زندگیشون رو به شما نمیگن  قطعا پول دیگه یا درآمد دیگه ای دارن ک ...

اره شاید پول و شغل دوم داشته باش ولب نمیگن خیلی میسوزم من بخاطر یه ماشین پلاستیکی ک شوهرم نخرید نگرفتم تولد ولی دختر خالم چنان تشریفات و سرویس طلا بیا و ببین شوهرشم کارمند دادگستری تازه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی ادم باید اندازه جیبش خرج کنه میدونم فکر میکنی الکی ازش حمایت میکنم ( از شوهرت ) ولی وقتی اخ ...

ن نمیگم حمایت میکنی من میخام نظرات واقعی‌تان بنویسین بگین شوهرم نرمال یا من مریضم

میدونی ادم باید اندازه جیبش خرج کنه میدونم فکر میکنی الکی ازش حمایت میکنم ( از شوهرت ) ولی وقتی اخ ...

مینو جان خیلی چیزا دست ب دست میدن تا ناراحتم کنن من اینجوری خیلی چیزارو میبینم و ب حال شوهرم نیس و تازگیا با یه دوست قدیمی هم دعوا کردم و بهم یه چیزی گف ک باورم شد شوهرم خسیس و منو نمیخاد 

آخه ما دو تا فقط بندرانزلی رفتیم و اونم چون هتل میده دادگستری راحتیم ولی هواپیما هم باهاش سوار نشدم ک برم مشهد یا هرجایی دوستم بهم گف خاک تو سرت شوهرت هرسال میبره تو رو انزلی چون مفته اونم جایزه پسر دار شدنته😭

مینو جان خیلی چیزا دست ب دست میدن تا ناراحتم کنن من اینجوری خیلی چیزارو میبینم و ب حال شوهرم نیس و ت ...

شوهرمم فقط حقوق و نداره ۸۰ تومنم تو بانک داره  ک سود بورس هاشه من انتظار دارم با اون پول دستمون بگیره گاهی مثلا همین تولدت و مراسمات بهم بگ نگران نباش پول هس ولی تازه بدترم میکنه میگ ب پول دیگ ای فک نکن فقط حقوق.فقط حقوق خرج کن.اخه فقط حقوق ک نمیشه.میگ ماشین میخام بخرم با پول سودم 

مینو جان خیلی چیزا دست ب دست میدن تا ناراحتم کنن من اینجوری خیلی چیزارو میبینم و ب حال شوهرم نیس و ت ...

اولا که خیلی بیجا کرده نظر داده

ولی من ناراحتی تو رو درک میکنم 

به نظرم ای کاش یه بار همسرت به خاطر تو خودشو به سختی بندازه تا تو باور کنی که دوستت داره

اولا که خیلی بیجا کرده نظر داده ولی من ناراحتی تو رو درک میکنم  به نظرم ای کاش یه بار همسرت ب ...

اخه دوستامو میبینم اینستا کمترین مسافرتشون کیش و ترکیس ولی من میدونم نمیتونم برم اونجاها خیلی گرون درمیاد ولی یه مشهد ک با هواپیما برم بیام حال کنم میگ حقوق جمع کن بریم با حقوق هواپیما بگیرم؟نمیشه ک همش بهونه میاره یبار نمیگ سودم خرج کنم بریم با هواپیما ک دوس داری 

شما شاغلی؟من شاغل نیستم پسرمم ۲ سالش فعلا نمیتونم تنهاش بذارم ولی یه پولی دارم و سود میاد روش هرماه ...

من شاغلم

شما هم اصلا بانک پول نذارین طلا بخرید همیشه

و به یه کار فکر کنید برا سال بعد پسرتون سه سالشه و میره مهد

مممنون  ولی آخه شوهرای بقیه با شوهرم یکی حقوق میگیرن ولی همش ریخت و پاش میکنن

خداییش با هفت تومن چطوری میتونن ریخت وپاش کنن؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

کل چیزایی که نوشتیونخوندم

فقط میدونم بااینکارات اعصاب خودتووشوهرت داری خردمیکنی

من شوهرم حقوقش خیلی خوبه ولی هیچوقت به این چیزاحتی فکرهم نمیکنم همه چیزاروساده درنظرمیگیرم چون فک میکنم دوتادختردارم بایدواسه آیندشون کناربگذارم شایدتوآینده اتفاقی افتادوشوهرم دیگه نتونست کارانجام بده 

شما شاغلی؟من شاغل نیستم پسرمم ۲ سالش فعلا نمیتونم تنهاش بذارم ولی یه پولی دارم و سود میاد روش هرماه ...

اون پولو از کجا اوردی گذاشتی بانک خب،؟والا ما اونم نداریم 

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
با شوهرت مستقیم حرف زدی راجع به این چیزا تابحال؟

اره گفته همین حقوق دارم نمیگ ک سودمم هس خرج میکنیم اصلا نمیگ آخه با حقوق چی میشه خرید واس همون اگ بخام تفریح اینا برم بیشتر با مامان و بابام میریم و اونا حساب میکنن میگن تا ما هستیم شما خرج نکنین مثلا عید رفتیم باهم تهران مثلا رفتیم کاخ گلستان و برج و جاهای تفریحی بابام همشو حساب کرد