2777
2789
عنوان

پریودی نامنظم

476 بازدید | 23 پست

سلام خوبین؟ کسی بود که پریودیش نامنظم شده باشه مثلا هرماه یه هفته عقب ندازه با یهو طول فاعدگیش ۱۰ یا ۱۷ روز شده باشه یا تو یه ما ثه ۲۰ روز لکه بینی یا خونریزی داشته؟ دلیلش چی بوده ؟ چیکار کردین؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حاضرم هرماه دوبار بشم ولی اینجوری نباشم😑سه ماهه پری نشدم الانم دارم زعفرون میخورم با گیاه عروس پ ...

اینم آخه بده نیس؟ مخصوصا مایی که تو اقدامیم تکلیفمون مشخص نیس

اخه من مشکلی نداشتم قبلش یهویی یانی پیش میاد؟

منم مجرد بودم از دادم گفت هیچی نداری طبیعیه بعد ازدواج یه روز تصمیم گرفتم برم سونو گفت تنبلی تخمدان ،الانم هنوز باردار نشدم

اینم آخه بده نیس؟ مخصوصا مایی که تو اقدامیم تکلیفمون مشخص نیس

معلومه ک بده عزیزم دکتر رفتی؟حتما زود برو منم یساله اقدامم از همون موقم میرم دکتر ولی حتی پری هامم منظم نشده کیست دارم از بین نمیره واسه اونه فکنم

منم مجرد بودم از دادم گفت هیچی نداری طبیعیه بعد ازدواج یه روز تصمیم گرفتم برم سونو گفت تنبلی تخمدان ...

ای وای 

آخه من مرکز مام همون دو‌ماه پیش سونو شدم گفت نرماله و تخمکات هم خوبه

چند وقته اقدامی؟

یکبار اقدام کردم نشد ،قبلا دکتر گفته بود تنبلی داری،رفتم سونو کرد گف تخمک فعال نداری هیچ دارویی نداد گفت حالا یه باره اقدام کردی نخور فعلا

چهار سال میشه اما دو بار سقط هفته پایین داشتم  دومیشاردیبهشت امسال بود

متاسفم😔خیلی بده انتظار باباااا مام دل داریم بقران دوساله ازدواج کردم یساله اقدامم قبل اونم سفت و سخت نبود جلوگیریم  همین چن روز پیشم ت فامیلمون یکی دخترش بدنیا اومد بعد همه اطرافیام حاملن(دوتا از دوستای شوهرم دختر خالم دخترعموم پسرعموی شوهرمم بزودی پسرش بدنیا میاد زن اون یکی پسرعموشم حاملس)فقط من اضافی بودم😑😔جالب اینجاس چندتاشون ناخاسته باردار شدن

یکبار اقدام کردم نشد ،قبلا دکتر گفته بود تنبلی داری،رفتم سونو کرد گف تخمک فعال نداری هیچ دارویی نداد ...

چاره چیه ب حرف دکترت گوش کن عزیزم فقط زیاد معطل نکن مث من یسال رفتم پیش ی دکتر فایده نداشت الان میخام عوض کنم

متاسفم😔خیلی بده انتظار باباااا مام دل داریم بقران دوساله ازدواج کردم یساله اقدامم قبل اونم سفت و سخ ...

به نظرم اگه همچیت اوکی‌ه استرس نداشته باش من سر هردو‌بارداری قبلیم دقیقا ماه هایی که بیخیال شده بودم زد و گرفت هرچی بیخیالتر بهتر دومی رو که اصلا روزه میگرفتم اما خدا خیرش رو‌تو این دونست که نمونن 

الانم فقط بخاطر اینکه نمیمونن رفتم دکتر اما نمیدنم جرا سیستمم اینجوری شده

یکبار اقدام کردم نشد ،قبلا دکتر گفته بود تنبلی داری،رفتم سونو کرد گف تخمک فعال نداری هیچ دارویی نداد ...

بر مرکز مام پیش دکتر لاهوتی دستاش معجزه میکنه 

خیلیا ازش نتیجه گرفتن