2821
2789

چسپ بزن بیفته تو دام

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پوش آله تله؟؟ چسب موش ، مرگ موش ، یه تیکه پفک یا نون رو روغنی کن بزار تو تله‌ .حتما براشون میاد. ...

چ۴ تا تله گذاشتیم .آز این قفسی ها و چبی ها و از اون قدیمی ها که فلزین.ولی میاد اما پشت کابینت دیدیمش.ولی پوش آله نمیدونم چیه میشه توضیح بدی

از این چسپ کتابیا بخر  تو تله مرغ کباب کن بذار گیر می افته  خودتون اگه میتونید برید بیرون ...

مرسی.مرغ کبابی هم میزارم براش.کوفتش بشه شکلات گرفتم کیلو ۲۰۰ چندتا گذاشتیم نیومد سراغشون

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792