سلام خانوم های نی نی سایت ( مجرد یا متاهل)😊
من یه کاربر معمولیم با دغدغه های معمولی مثل شما. میتونین پست هامو چک کنید😌... ولی... من سالهای زیادی صرف مطالعه و شناخت ویژگی های روحی و جسمی زن و مرد و تعامل و ارتباطات اونها مخصوصا عشق و ماهیت انسان کردم. من مجرد هستم و تجربه ی کافی رو ندارم ولی میخوام دانش ام رو با شما به اشتراک بزارم تا توی زندگیتون استفاده کنید.
....
خیلی ناراحت میشم وقتی یه سری پست ها یا تاپیک هایی رو میبینم که به آسونی با یه حرف یا یه رفتار یا یه باور مشکل حل میشه. مثال نمیزنم چون همه روزها شاهدش هستیم. ( مثلا یکیش تاپیک خودم)
بعضی وقتها جواب دادن به یه سوال بیشتر از چند ماه مطالعه و بررسی میخواد. مثلا این سوال که "چرا همسرم خیانت میکنه درحالی که ما عاشق هم هستیم و چیزی براش کم نذاشتم؟"
من وقتی این سوال رو میبینم ناخوداگاه حدود هفت هشت تا کتاب به ذهنم میاد و نمیدونم چی جواب بدم. برای همین میخوام هر چی میدونم رو بگم.
منبع من برای پاسخ دادن به این سوالات: کتاب ها ( مخصوصا روانشناسی) و قرآن و احادیث، عقل، زیست شناسی، بخش کوچکی از تجربه ی اندک ام.
لطفا این مطالب رو کامل از اول تا اخر بخونید. اگه سوالی داشتید بپرسید؛ اگر جوابش رو بدونم توی تاپیک های بعدی ام راجع بهش صحبت میکنم.