2777
2789
عنوان

خانوما بیاین ❤

96 بازدید | 8 پست

سلام خانوم های نی نی سایت ( مجرد یا متاهل)😊

من یه کاربر معمولیم با دغدغه های معمولی مثل شما. میتونین پست هامو چک کنید😌... ولی... من سالهای زیادی صرف مطالعه و شناخت ویژگی های روحی و جسمی زن و مرد و تعامل و ارتباطات اونها مخصوصا عشق و ماهیت انسان کردم. من مجرد هستم و تجربه ی کافی رو ندارم ولی میخوام دانش ام رو با شما به اشتراک بزارم تا توی زندگیتون استفاده کنید.

....

خیلی ناراحت میشم وقتی یه سری پست ها یا تاپیک هایی رو میبینم که به آسونی با یه حرف یا یه رفتار یا یه باور مشکل حل میشه. مثال نمیزنم چون همه روزها شاهدش هستیم. ( مثلا یکیش تاپیک خودم)

بعضی وقتها جواب دادن به یه سوال بیشتر از چند ماه مطالعه و بررسی میخواد. مثلا این سوال که "چرا همسرم خیانت میکنه درحالی که ما عاشق هم هستیم و چیزی براش کم نذاشتم؟"

من وقتی این سوال رو میبینم ناخوداگاه حدود هفت هشت تا کتاب به ذهنم میاد و نمیدونم چی جواب بدم. برای همین میخوام هر چی میدونم رو بگم.

منبع من برای پاسخ دادن به این سوالات: کتاب ها ( مخصوصا روانشناسی) و قرآن و احادیث، عقل، زیست شناسی، بخش کوچکی از تجربه ی اندک ام.

لطفا این مطالب رو کامل از اول تا اخر بخونید. اگه سوالی داشتید بپرسید؛ اگر جوابش رو بدونم توی تاپیک های بعدی ام راجع بهش صحبت میکنم.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃

سلام عزیزم شما مشاور آنلاین دارید ؟

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم من مشاور نیستم

خیلی قشنگ بود تایپک آخر من واقعا درموندم ام از زندگی ام خیلی آدم احساستی هستم اما همسرم نه مشاور میاد نه ها چی من تلاش میکنم جوابب میگیرم خستم

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

میشه اطلاعاتتون در مورد رابطه یکطرفه بگید ممنون 

خیلی قشنگ بود تایپک آخر من واقعا درموندم ام از زندگی ام خیلی آدم احساستی هستم اما همسرم نه مشاور میا ...

متاسفانه بعضی از اقایون دید منفی نسبت به مشاوره دارن و این طبیعیه. چون مردها میخوان خودشون مشکلشون رو حل کنن نه بقیه. اگه بهشون تلقین کنید که همکاری کنن ( نه غر زدن نه تحمیل). اگه همکاری نمیکنن حداقل ازش بخواید ۱۰ دقیقه فقط بهتون گوش بدن. بهشون بگید" من از تمام زحماتی که برای من کشیدی متشکرم، لطفا بهم بگو دلت چی میخواد. به نظرت من چه چیزی رو توی زندگیمون نا دیده گرفتم. چی مثل اولها نیست؟"

بعداز ۱۰ دقیقه صحبت رو تموم کنید و دیگه راجع بهش صحبت نکنید. اگه مایل باشه خودش جواب میده.

اگر نه، از مشاور بپرسید که چطور بفهمم کدوم نیاز اش رو برطرف نکردم. چون همیشه رابطه نیست. بعضی وقتها از چیزهای کوچیک ادمها سرد میشن

متاسفانه بعضی از اقایون دید منفی نسبت به مشاوره دارن و این طبیعیه. چون مردها میخوان خودشون مشکلشون ر ...

خیلی وقتا این کار کردم قهر بودیم آمد آشتی گفتم مشکلمون چیه ازت خواهش میکنم بیا حرف بزنیم من نیاز دارم گاهی باهم صحبت کنی بشنوم مشکلمون درمیون بزاریم حل کنیم من خیلی آدم برون گرا گرمی هستم ولی اون درون گرا سرده ۱۰ سال نتونستم در کنارش خوشبختی بفهمم چیه انگار نمیخاد زندگیمون خوب شه همه چی انگار تو دستای اون و اون باید قبول کنه که صحبت کنیم حل کنیم ولی هیچ وقت حوصله نداره وقتایی که حرف بزنم قبول میکنن فقط برای یک روز 

خیلی وقتا این کار کردم قهر بودیم آمد آشتی گفتم مشکلمون چیه ازت خواهش میکنم بیا حرف بزنیم من نیاز دار ...

متاسفم.

متاسفم.

🌹