یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برا من دکتر نوشته بین غذا میخورم یکم بهتر میشه اونجوری
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
با اینکه بین غذا میخورم بازم حالمو بد میکنه معده دردم میاره برا من😑
رو خلق و خو هم اثر گذاشته زود عصبی میشم😑
ولی چاره ندارم دکتر گفته باید استفادش کنم🥲
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
چاق هم شدی؟ برای کیست و اینا میخوری؟ وای خیلی بده من خیلی بدم میاد از تهوع و اینا از ترس استفراغ و ...
وای چاق هم میکنهههه؟💔🤦🏻♀️😭😂😂😂
برا منظم شدن پریود داده
نه نترس🤣 ببین واقعا بالا نمیاری که فقط حالت بد میشه
شبا بین غذا بخور بعدش بخواب تا کمتر حالت بد شه