2777
2789

همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه‌های درمانی و بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض. ملائت و توانایی اقتصادیِ مرد یا وضعیت خانوادهٔ پدری زن، ملاکی برای تعیین میزانِ نفقه «نیست»

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه‌های درمانی ...

به زبان ساده تر یعنی فقط گذروندن زندگی 

پول اضافه و... رو شامل نمیشه؟

پس اونی که به تحصیلات و جایگاه و وضعیت خانه پدر و درامد شوهر نگاه میکنن چیه؟

به زبان ساده تر یعنی فقط گذروندن زندگی  پول اضافه و... رو شامل نمیشه؟ پس اونی که به تحصیلات و ...

خب پولی که همسر میده هم برای خرید لباس و احتیاجات زن هستش ، من همسرم ماهانه مبلغی رو برام واریز میکنه ، البته خرید لباس و .. رو خودش جدا انجام میده ، ولی میتونم از این مبلغ ماهانه استفاده کنم برای سایر نیازها 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خب پولی که همسر میده هم برای خرید لباس و احتیاجات زن هستش ، من همسرم ماهانه مبلغی رو برام واریز میکن ...

بله میدونم میخواستم ببینم تو شکایت نفقه مقدار پول حدا تعیین میکنن که پرداخت شه به زن ؟ یا اینکه همین موارد هست فقط

چون تو یه تاپیک خوندم همین موارد غذارو پوشاک و.... شامل میشه  غیر اینا پول جدا رو شامل نمیشه

بله میدونم میخواستم ببینم تو شکایت نفقه مقدار پول حدا تعیین میکنن که پرداخت شه به زن ؟ یا اینکه همین ...

راستش خودم اطلاعی ندارم ، ولی تو چند سایت دیدم که وکلا گفته بودن شامل پول هم میشه و میشه شکایت و درخواست کرد 🚶

1
5
10
15
20
25
30
35
40