2777
2789
بچه هم داری؟

بله وقتی دخترم ۱۱ ماهه بود خیانت اولش رو فهمیدم البته من دیر فهمیدم از بارداریم بود تا ۱۱ ماهگی دخترم

الان دخترم تقریبا ۸ سالشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست خوبم از من به تو نصیحت اصلا دنبالش نگیر که فقط داغون میشی و کاری از دستت بر نمیاد .تازه اگر خیانت هم بکنه شما به روش نیاری و علنیش نکنی بهتر برای خودت وای اگر بفهمه شما میدونید .دیگه پرو میشه

شرایط جدا شدن ندارم متاسفانه خانواده حمایتگری ندارم ، طلاق رو بد میدونن

نادیده بگیر بهش اهمیت نده انگار وجود نداره مردا وقتی ببین یکی بهشون جذب شده خیالشون راحت میشه ول میکنن میگن هر کاری کنیم هست 

میترسم شروعش باشه 

نترس انقدر شوهر من اینکارو کرده حلقشو دراورده ولی خوب دستش خدایی زخم شده بود شوهرم

حالا یچیز بگم انقدر انرژی منفی و جذب خودت نکن ب هرچی فک کنی همون میشه هی نگو خیانت هرچیو ب اون ربط نده البته تقصیر تو نیس جامعمون خراب شده

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
نادیده بگیر بهش اهمیت نده انگار وجود نداره مردا وقتی ببین یکی بهشون جذب شده خیالشون راحت میشه ول میک ...

تصمیم گرفتم همین کارو بکنم اما گیجم خیلی بهش اهمیت میدادم الان این تغییر رفتار باین حال بدی ک دارم برای خودمم سخته

نترس انقدر شوهر من اینکارو کرده حلقشو دراورده ولی خوب دستش خدایی زخم شده بود شوهرم حالا یچیز بگم ان ...

الان همه خانوما میگن خیانت دیدن جامعه خیلی بد شده مخصوصا خانومای که به هم نوع خودشون خیانت میکنن من دیدم خانومی رو که ۱۰ سال با یکی بود می دونست زن داره بچه ۲۳ ساله داره الانم عقدن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز