2777
2789
دخترا حالا من یچیزی بگم بعدش پاک میکنم نظرمو من سابقه ازدواج دارم الان کنترل کردن خودم خیلی برام ر ...

فک نکنم عادی شه،کلی فانتزی و چیزی ک حسش نکردی بنظر داشتنش خیلی جذابه،آدم دوست دارم یه دل سیر تجربه کنه😐💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با کوچیک تر از خودم میپرم🤭🤭

منمممممم خیلی باحال و پر شرو شورن😂💕

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
ازدواجی که فقط بخاطرنیازجنسی باشه؟؟

نه خوب وقتی ادم به بزرگ‌میشه وقتی نیاز جنسی داره و عقلشم بزرگ شده باید ازدواج کنه تشکیل زندگی بده چرا باید مجرد بمونه

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
😂😂😂آره بابا تو نرمالی بین اینا😂 ولی یه چیزی رو مطمئن شدم نسل بعدی خانومای نی نی سایت همه هات ...

من نمیفهمم خانمای نی نی سایت تایپیک میزارن همه سردن

منکر لذتش نمیشم ولی تا وقتی ولع چیزی و داشته باشی خیلی برات جذابه بعد یه مدت که داشته باشیش برات ع ...

حرف منو زدی

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
نه خوب وقتی ادم به بزرگ‌میشه وقتی نیاز جنسی داره و عقلشم بزرگ شده باید ازدواج کنه تشکیل زندگی بده چر ...

همه ی آدماقرارنیس ازدواج کنن،خیلیاآدمای  سالمیچ ومفیدی هستن ولی ظرفیت زندگی مشترک وندارن

فک نکنم عادی شه،کلی فانتزی و چیزی ک حسش نکردی بنظر داشتنش خیلی جذابه،آدم دوست دارم یه دل سیر تجربه ک ...

اصلا عادی نمیشه خیلی ام بیشتر میخواهیش بعد

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی