setsa مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 166 عنوان عمل بيني | مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 145 پست بچه ها کسی هست 1401/10/03 | 01:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47860 ❤️❤️😍😘 من مبخوام گونه هم بزنم چونه لب زیر چشم ولی همش میترسم مصنوعی بشم اما صورتم لاغر احتیاج داره کبلبنبک خوب تو تهرانم میشناسی لطفا معرفی کن🌹 من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
noorin عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5831 عزبزم اول بگو درد داره؟؟ بعد اینکه ماندگاریش چقدر هست ؟ عزيزم همه ميگفتن اصلا درد ندارهبقيه رو نميدونماما من واقعا درد داشتمتا صبح چند تا قرص مسكن خوردم اما ارزششو داشتمن مرداد ماه زدم، ترميم هم نرفتماما هنوز مونده كاملااواخر بهمن ميرم شارژ كنم مليكا هستم🥰
noorin عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5831 من مبخوام گونه هم بزنم چونه لب زیر چشم ولی همش میترسم مصنوعی بشم اما صورتم لاغر احتیاج داره کبلبنبک ... عزيزم تهران نميشناسم بخدازنان زايمان خوب ميشناسم.خخخخخزايمانم تهران بودبگو برات طبيعي بزننالبته خودت زيبايي ، زيباتر ميشيمنم دوست داشتم زيرچشم و گونه هم بزنم اما گفتم بعدا مليكا هستم🥰
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47860 عزيزم همه ميگفتن اصلا درد نداره بقيه رو نميدونم اما من واقعا درد داشتم تا صبح چند تا قرص مسكن خور ... حالا تو چهره تاثیر مثبت داره آدم خوشگل تر میشه ؟ من مبخوام بگم امپول بی حسی بزنه شاید دردش کم بشه من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47860 عزيزم تهران نميشناسم بخدا زنان زايمان خوب ميشناسم.خخخخخ زايمانم تهران بود بگو برات طبيعي بزنن ال ... من موندم چقدر باید هزینه کنم بالای ۲۰ تومان میشه این چندجارو ژل بزنم تاره باز باید ترمیم هم برم من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
noorin عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5831 من موندم چقدر باید هزینه کنم بالای ۲۰ تومان میشه این چندجارو ژل بزنم تاره باز باید ترمیم هم برم عزيزم تاثير خيلي داره بلهببين ، براي لب من امپول بيحسي زدولي نميدونم چرا درد داشتچونه هم پماد بيحسي زدمن لب رو هر سي سي ١ و نيم پول دادمچونه ١ سي سي زدم ٩٠٠ تومن عزيزم مليكا هستم🥰
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47860 عزيزم تاثير خيلي داره بله ببين ، براي لب من امپول بيحسي زد ولي نميدونم چرا درد داشت چونه هم پماد ... وای حتی با امپول هم درد داست ؟ پس اونایی که فقط پماد میزنن چی میکشن چونه هم همون قدر درد داره؟ عزبزم شما بینی هم عمل کردی ؟ الان راضی تنگی نفس نداری؟ من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
noorin عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5831 وای حتی با امپول هم درد داست ؟ پس اونایی که فقط پماد میزنن چی میکشن چونه هم همون قدر درد داره؟ ... بخدا براي من درد داشتولي بقيه توي مطب ميگفتن نه اصلا درد ندارهمن بيني سال ٩٣ عمل كردم برعكس همه اصلااااا درد نداشتاصلا هااصلا انگار نه انگار عمل كردمتنفس بويايي اينا همش عاليحس بوياييم خيلي قوي تر شدزودتر از همه بو رو حس ميكنم مليكا هستم🥰
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47860 بخدا براي من درد داشت ولي بقيه توي مطب ميگفتن نه اصلا درد نداره من بيني سال ٩٣ عمل كردم برعكس همه ... احتمالا بی حس نشده بودی من بینیم خیلی ید نیست عکسشو دیدی فکر کنم ولی مثلا صورتم لاغر الان موندم اول بینی عمل کنم با همون ژل بزنم من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
noorin عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5831 احتمالا بی حس نشده بودی من بینیم خیلی ید نیست عکسشو دیدی فکر کنم ولی مثلا صورتم لاغر الان مون ... نديدم عزيزمبيني منم فقط قوز داشتكهً گفتم فقط قوز رو برداره قوس ندههر دو رو انجام بده خيلي خوبه من دوست دارم مليكا هستم🥰
_niu عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 872 ن ولی میشناسم دوستم مازنیه این دکتر و معرفی کرد بهم ولی اینجا گفتن خیلی خراب کاری داشته ترسی ... هر دکتری ممکنه خرابی داشته باشه مرسی عزیزم😍😍😍