2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا😅؟ كدومش؟

همون دکتره

یک عدد شوونیسم 🤞                   پینوشه ی شیلیِ افکارم انگار در سودای پیروزیست. خانومه ارنستو تفنگت کو؟؟!!! الان که وقت پیپ کشیدن نیست !                                                            «آن سوم خط منم» ؛ اسنیفم کن !
اون ک معمولا میشه باید ژل بزنی ..بلند شده یعنی چ جوری

نمیدونم چطور توضیح بدم، اون قسمتی از دماغ که عینک میره روش خیلی بالاست انگار 

بعد قوسش صاف نیست، فقط قسمت غضروف قوس داره 

هر بینی داشته باشی وقتی عمل میکنی خیلی بهتر از واقعیت میشه من به همه میگم برن عمل کنن😂

اصلاااا این نی

من عمل کردم ولی همه میگن هیچی ک هیچی .تازه خیلیا گنده تر میشه

یک عدد شوونیسم 🤞                   پینوشه ی شیلیِ افکارم انگار در سودای پیروزیست. خانومه ارنستو تفنگت کو؟؟!!! الان که وقت پیپ کشیدن نیست !                                                            «آن سوم خط منم» ؛ اسنیفم کن !
هر بینی داشته باشی وقتی عمل میکنی خیلی بهتر از واقعیت میشه من به همه میگم برن عمل کنن😂

ببین من بینیم هر کی میبینه فک میکنه عمل کردم ورم داره 🤣🤣ولی دکترم گفت بینیتو عمل کنی چهرت خیلی شیک میشه و خودمم میدونم عمل بینی حتی اگه زمینه زشت باشه چهره جذاب میشه

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
اصلاااا این نی من عمل کردم ولی همه میگن هیچی ک هیچی .تازه خیلیا گنده تر میشه

بستگی ب دکترت داره دیگ 

کسی ک کارش خوبه باز چجوری میتونه بینیتو درشت تر کنه حتما روزای اول دیدی بینی اونارو همچین نظری داشتی

بستگی ب دکترت داره دیگ  کسی ک کارش خوبه باز چجوری میتونه بینیتو درشت تر کنه حتما روزای اول دید ...

دکتر سلطانی فر مگه معروف تر ازینم داریم تر زد برا منو