2777
2789
❤️❤️😍😘

من مبخوام گونه هم بزنم چونه لب زیر چشم ولی همش میترسم مصنوعی بشم اما صورتم لاغر احتیاج داره کبلبنبک خوب تو تهرانم میشناسی لطفا معرفی کن🌹

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزبزم اول بگو درد داره؟؟ بعد اینکه ماندگاریش چقدر هست ؟

عزيزم همه ميگفتن اصلا درد نداره

بقيه رو نميدونم

اما من واقعا درد داشتم

تا صبح چند تا قرص مسكن خوردم 

اما ارزششو داشت

من مرداد ماه زدم، ترميم هم نرفتم

اما هنوز مونده كاملا

اواخر بهمن ميرم شارژ كنم

مليكا هستم🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مبخوام گونه هم بزنم چونه لب زیر چشم ولی همش میترسم مصنوعی بشم اما صورتم لاغر احتیاج داره کبلبنبک ...

عزيزم تهران نميشناسم بخدا

زنان زايمان خوب ميشناسم.خخخخخ

زايمانم تهران بود

بگو برات طبيعي بزنن

البته خودت زيبايي ، زيباتر ميشي

منم دوست داشتم زيرچشم و گونه هم بزنم اما گفتم بعدا

مليكا هستم🥰
عزيزم همه ميگفتن اصلا درد نداره بقيه رو نميدونم اما من واقعا درد داشتم تا صبح چند تا قرص مسكن خور ...

حالا تو چهره تاثیر مثبت داره آدم خوشگل تر میشه ؟ من مبخوام بگم امپول بی حسی بزنه شاید دردش کم بشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزيزم تهران نميشناسم بخدا زنان زايمان خوب ميشناسم.خخخخخ زايمانم تهران بود بگو برات طبيعي بزنن ال ...

من موندم چقدر باید هزینه کنم بالای ۲۰ تومان میشه این چندجارو ژل بزنم تاره باز باید ترمیم هم برم

من موندم چقدر باید هزینه کنم بالای ۲۰ تومان میشه این چندجارو ژل بزنم تاره باز باید ترمیم هم برم

عزيزم تاثير خيلي داره بله

ببين ، براي لب من امپول بيحسي زد

ولي نميدونم چرا درد داشت

چونه هم پماد بيحسي زد

من لب رو هر سي سي ١ و نيم پول دادم

چونه ١ سي سي زدم ٩٠٠ تومن عزيزم

مليكا هستم🥰
عزيزم تاثير خيلي داره بله ببين ، براي لب من امپول بيحسي زد ولي نميدونم چرا درد داشت چونه هم پماد ...

وای حتی با امپول هم درد داست ؟ پس اونایی که فقط پماد میزنن چی میکشن  چونه هم همون قدر درد داره؟ 

عزبزم شما بینی هم عمل کردی ؟ الان راضی تنگی نفس نداری؟

وای حتی با امپول هم درد داست ؟ پس اونایی که فقط پماد میزنن چی میکشن  چونه هم همون قدر درد داره؟ ...

بخدا براي من درد داشت

ولي بقيه توي مطب ميگفتن نه اصلا درد نداره

من بيني سال ٩٣ عمل كردم برعكس همه اصلااااا درد نداشت

اصلا ها

اصلا انگار نه انگار عمل كردم

تنفس بويايي اينا همش عالي

حس بوياييم خيلي قوي تر شد

زودتر از همه بو رو حس ميكنم

مليكا هستم🥰
بخدا براي من درد داشت ولي بقيه توي مطب ميگفتن نه اصلا درد نداره من بيني سال ٩٣ عمل كردم برعكس همه ...

احتمالا بی حس نشده بودی 

من بینیم خیلی ید نیست عکسشو دیدی فکر کنم ولی مثلا صورتم لاغر الان موندم اول بینی عمل کنم با همون ژل بزنم 

احتمالا بی حس نشده بودی  من بینیم خیلی ید نیست عکسشو دیدی فکر کنم ولی مثلا صورتم لاغر الان مون ...

نديدم عزيزم

بيني منم فقط قوز داشت

كهً گفتم فقط قوز رو برداره قوس نده

هر دو رو انجام بده خيلي خوبه من دوست دارم

مليكا هستم🥰