2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا کیا وقتی میخان تولدی مهمونی چیزی بگیرن کلا احاطه شوهرشون دستشونه؟

ینی مهمونی خوب با غذاهای خوب فیلم بردار

منظورم مثلا تولد بچشون و میدونن شوهرشون مالی اوکی و شوهرشون چیزی نمیگ مثلا اینو نکن اونو نیار کلا گیر نمیده

شوهر من بخام مثلا تولد بگیرم واس پسرم هی گیر میده فیلمبردار واس چی گرونه خودمون با گوشی میتونیم یا مثلا شیرینی نده کبک هس یا مثلا تم خودم درست میکنم از بیرون نیان واس درست کردنش خیلی گیر میده با اینک تولد نزدیکانم رفتم اونروز کلا همه این چیزایی ک گفتم بود و شوهرش کنارش وایستاده بود چرا من همیشه باید دعوا باشه تو مراسم هام.

شوهرای شمام اینجوری؟ک با تشریفات مخالف باشه همش بگ فلانی کرد ب ماچه نگ مثلا پیشرفت کنیم خوبه.همش بفکر اینک مراسم هرچه ساده تر باشه خوب چیکار کنم از هر دریم وارد میشم نمیشه همش نظرامون مخالف همه چیکار کنم

شوهرت اقتصادی فکر میکنه

اره همش اینطوری من چیکار کنم طوری شد ک تولد یکسالگی پسرمو نگرفتم چون میگف خرج کنم دیگ کادو نمخرم واسش.تا این حد😒تازه از تولد تشریفاتی دیگران ک تعریف میکنی واسش تا حسودی کنه بگ اره مام بگیریم از اون بهتر بدتر میشه لج میکنه میگ ما نمیگیریم تولد