2777
2789
عنوان

ترشح قهوه ای

7021 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها شبتون خوش

من این ماه پری نشدم 10 روز عقب انداختم آمپول پروژسترون زدم ولی بازم 11 روز گذشته نشدم 

دوشنبه سونو انجام دادم تخمک آزاد کرده بود همون شبم اقدام داشتیم 

بعد امروز کمر درد حالت پری داشتم و حالت تهوع و ترشح قهوه ای کشدار 

علتش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟ 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

شاید بارداری

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

عزیزم منم اوایل بارداریم فک میکردم پریودم و لکه قهوه ای میدیم ولی باردار بودم و اونم خونریزی لانه گزینی بود

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لانه گزيني

تست بزن

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
عزیزم منم اوایل بارداریم فک میکردم پریودم و لکه قهوه ای میدیم ولی باردار بودم و اونم خونریزی لانه گز ...

خب خداروشکر ایشالا منم باشم 

میگم زود نیس لانه گزینی دو شنبه تخمک آزاد کردم امروز جمعس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

خب وقتی تو اقدامی چرا آمپول میزنی

ببین آزمایش خون دادم بعدشم اگه حامله هم باشم مشکلی پیش نمیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

ببین آزمایش خون دادم بعدشم اگه حامله هم باشم مشکلی پیش نمیاد 

منم آزمایش خون دادم منفی بود ولی بعد پنج روز دوباره آزمایش دادم مثبت شد 

من که دکترم میگفت اول آزمایش بده بعد آمپول بزن 

یعنی مشکل ایجاد نمیشه؟

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
منم آزمایش خون دادم منفی بود ولی بعد پنج روز دوباره آزمایش دادم مثبت شد  من که دکترم میگفت اول ...

خب خداروشکر من واقعا حامله نبودم چون سونو واژینال انجام دادم بعدش دقیق هم هست تازه 5 روزه تخمک آزاد کردم حامله شده باشمم 5 روزه 😁

و اینکه هیچ مشکلی نداره حامله باشی جای جنین محکم میشه 

فک کنم به اونایی که خطر سقط دارن هم از این آمپول میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

منم آزمایش خون دادم منفی بود ولی بعد پنج روز دوباره آزمایش دادم مثبت شد  من که دکترم میگفت اول ...

منم آزمایش دادم بعد آمپول زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

خب خداروشکر من واقعا حامله نبودم چون سونو واژینال انجام دادم بعدش دقیق هم هست تازه 5 روزه تخمک آزاد ...

باید حداقل دو هفته گذشته باشه تا نشون بده اما بعد از یه هفته علایم نشون میده 

حامله بودم اما سقط شد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
باید حداقل دو هفته گذشته باشه تا نشون بده اما بعد از یه هفته علایم نشون میده  حامله بودم اما س ...

خب اگه اون زمان حامله بودم پس چرا 5 روز پیش تخمک آزاد کردم؟؟؟ 

حامله باشی دیگه این چرخه تموم میشه تا بعد زایمان 

الهی عزیزم ناراحت شدم حتما قسمت نبود ایشالا بازم مامان میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

خب اگه اون زمان حامله بودم پس چرا 5 روز پیش تخمک آزاد کردم؟؟؟  حامله باشی دیگه این چرخه تموم م ...

اون زمان حتما نبودی الان شاید باشی 

مامان شدم اسن بارداری دومم بود