2777
2789
عنوان

قلبم سنگینه

175 بازدید | 13 پست

یه بار اینجا راهنمایی خواسته بودم از دوستان ،

بهش گفتم منو  عشقم امکان به هم رسیدنمون صفر شده خواستگار خوب دارم ازدواج کنم ؟گفت اگر خوبه اره درسته اولش قلبت سنگینه حتی ممکنه بعد ازدواجم قلبت سنگین باشه اما تحمل کن چون اگر عاقلانه انتخاب کرده باشی همه چی درست میشه ،خواستم بگم امشب رفتیم خونشون جهت اشنایی بیشتر تمام روز قلبم سنگین بود ،خبر نداره که چه خبره و دارم چیکار میکنم تمام روز میگفتم کجایی که گلت رفت همیشه بهم میگفت گلم ...تا اینکه الان پیام داده گل من !

بچه ها نگید چرا نموندی بهس برسی خیلی موندم نزدیک ۴ سال نشد که نشد ،نگید چرا صبر نمیکنی از یادت بره چون از یادم رفته هر ازگاهی یادش میوفتم و بهم میریزم 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پنج سال ولی چن ماه باهام خیلی بد بود و بعدشم ک حتی تولدشو تبریک گفتم بعد شش روز جوابمو داد ودیگ هم جواب نداد دوسه هفتس خبر ندارم ازش نامرد بخداوندی خدا باورمیکنی قلبم درد میکنه؟!قرص میخورم قلبم انقد تیر میکشه دارم داغون میشم بی‌شعور بی لیاقت 

خوشبختیت انشالله

سلامت باشی

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
از کی رابطتتوون قطه؟ الان بهت پیام داده؟ 

هفت یا هشت ماهه ،اره گاهی پیام میده ولی خب جواب نمیدم 

منم پنج سال ولی چن ماه باهام خیلی بد بود و بعدشم ک حتی تولدشو تبریک گفتم بعد شش روز جوابمو داد ودیگ ...

از استرس زیاده منم قبلم تیر میکشه و موهام شدیدا میریزه 

بهتره این رازو تو دلت نگه داری بعدا برات مشکل میشه

فقط تو دلم ...چقد گنجایش دارم خداکنه یادم بره 

هفت یا هشت ماهه ،اره گاهی پیام میده ولی خب جواب نمیدم 

شما گفتی بهم نرسیدید.. اماتو امضاتون گفتین اون رها کرده.. اگه رها کرده کار اشتباهی میکنه پیام میده. خودتو اونطوری اذیت نکن مواظب خودتباش

خدا یار باشد😍😍
شما گفتی بهم نرسیدید.. اماتو امضاتون گفتین اون رها کرده.. اگه رها کرده کار اشتباهی میکنه پیام میده. ...

رها نکرده اما گفت بیشتر از تلاش نکنیم راستم میگفت صلاح خودمو میخواست وگرنه اون از خداش بود بمونم ب پاش ،ولی خب گفت نمون شرایط خونتون خوب نیست داری اذیت میشی ،من از این حرفش خیلی دلخور شدم با اینکه کاملا حق باهاش بود 

رها نکرده اما گفت بیشتر از تلاش نکنیم راستم میگفت صلاح خودمو میخواست وگرنه اون از خداش بود بمونم ب پ ...

بابات اجازه نمیده؟ به هر حال شایدم حق بااون بوده اما میتونست زیاد تلاش کنه. انشاالله خوشبخت بشی. خودتو اذیت نکن

خدا یار باشد😍😍
بابات اجازه نمیده؟ به هر حال شایدم حق بااون بوده اما میتونست زیاد تلاش کنه. انشاالله خوشبخت بشی. خود ...

همون ،از اینکه از یه جایی تصمیم گرفت تلاش نکنه قلبمو شکوند ،وگرنه بدی دیگه ای ازش ندیدم 

خیلی ممنونم عزیزم انشاالله خوشبختی سهم همه دخترای گل باشه 😍😍😍😍الهی امین ،ممنوم که پای درد و دلم بودی💕