2777
2789
عنوان

لازانیا

1025 بازدید | 14 پست

خانوما لطفا طرزتهیه لازانیا مرغ و قارچ رو یاد بدید و اینکه اینظرفا کجا میفروشن و چجوری توشون بپزم ظرف لازانیا گرونه نمیتونم بخرم....ممنون میشم کمکم کنید 

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داخل تابه شیشه(پیرکس) ایی فرانسوی درست کن 

من لازانیا با مرغ بلد نیستم فقط با گوشت گوسفندی درست کردم

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

همونکاری که داخل پیرکس میکنن با اینم انجام بده فقط دربسو نزار بزار تو توستر شعله بالا و پایین روشن تا طلایی بشه 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

برای لازانیا مرغ و قارچ

ابتدا سینه مرغ را مزه دار کرده و بعد با حرارت خیلی بالا و روغن کم سرخش کن بلد ریش ریششون کن بعد با سس فرانسوی و سس قارچ و آغشته شون کن و بذار توی لازانیا و به شکل رولی درشون بیار واقعااااا خوشمزه اس

.

همونکاری که داخل پیرکس میکنن با اینم انجام بده فقط دربسو نزار بزار تو توستر شعله بالا و پایین روشن ت ...

چند درجه و چن ساعت بزارم

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

همونکاری که داخل پیرکس میکنن با اینم انجام بده فقط دربسو نزار بزار تو توستر شعله بالا و پایین روشن ت ...

درشو نزاری روش میسوزه 

من فویل میکشم روشو چند تا سوراخ میزنم 

تایم پخت ک تموم شد فویل را بر میدارم میزارم داخل تستر با حرارت بالا ک روش طلایی بشه 

ببخشید ک ریپ کردم😉

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

من رولی درست میکنم میذارم تو پیرکس روش پنیر پیتزا میزنم میذارم تو فر 

برای اینکه لازانیات خشک نشه سس بشامل درست کن روی ورقه های لازانیا بزن دوتا قاشق ارد رو با کره تفت بده کم کم شیر اضافه کن هم بزن باید یه سس غلیظ باشه من توش نمک و فلفل و اویشن هم میزنم بعد با قلمو بزن به ورقه های لازانیا برای موادش هم مرغ رو ریز خورد کن با پیاز تفت بده یه کم که تفت خورد فلفل دلمه ی خورد بریز دوباره تفت بده تا قشنگ سرخ بشه قارچ تفت داده شده هم بهش اضافه کن در اخر ادویه ی خود لازانیا رو اضافه کن هم بزن یه کم پنیر بزن رو لازانیا مواد بریز رول کن بچین تو ظرف بعدش بذار تو فر