2777
2789
عنوان

حقوق سه میلیونی

307 بازدید | 14 پست

سلام یه ماهه جایی مشغول شدم با حقوق سه میلیون از ساعت ۸ تا سه بعد ظهر بیمه همه میکنه از این ماه ،، قول داده سال جدید طبق قانون کار بشه ...هنوز دو دلم که ادامه بدم خوش بحال عزیزانی که لطف خدا شامل حالشون شده یه کار خوب و درآمد خوب دارن..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه چیزی یاد میگیری و تو رزومه کاریت موثره تحمل کن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

تا عید چیزی نمونده اگر از محیط کارت راضی هستی صبوری کن ولی اگ بعد عیذ قانون کار نکرد یک لحظه ام نمون چون ارزش نداره.اگرم وعده وعید داد که صبر کن این هفته هفته دیگه اصلللللننمنننن باور نکنی

عزیزم من لطف خدا شاملم شده ولی از اول اینطور نبود. منم مثل شما با حقوق خیلی کم شروع کردم فقط برا اینکه رزومه جمع کنم. در کنارش سخت کار کردم و مطالعه و دوره های تخصصی گذروندم تا تونستم جذب کار مرتبط بشم. تازه کار مرتبط هم باز حقوقش از اول عالی نبود چندین سال کار کردم تا جا باز کردم. 

نه اگه یه موقع بخوام آزمون شرکت کنم هیچ تاثیری نداره فقط بیمش شاید بدردم بخوره

تا سال جدید چیزی نمونده حداقل یه چیزی جیبتو میگیره الان هم آخر سال اصلا وقت خوبی برای گشتن دنبال کار نیست

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

تا عید چیزی نمونده اگر از محیط کارت راضی هستی صبوری کن ولی اگ بعد عیذ قانون کار نکرد یک لحظه ام نمون ...

محیطش که فقط چن تا خانم هستیم شوهرم مخالف بود فقط به این امید که بعد عید افزایش حقوق داشته باشیم رضایت داد