2777
2789

ببینید کسی که مستمرش بیست باشه برگه رو چند باید بشه که قبول شه؟ 

نهایی 

من فکنم کمتر از هفت بشم😭😭😭

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نمره سالانه اس که باید بیشتر از ده باشه 

با مستمر بیست هر نمره ای که بگیرم میشه 

اما به خانمه گفت باید هفت به بالا باشه که من نمیتونم😭

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
بستگی داره چه درسی باشه میتونی تک ماده بزنی

ریاضی 

یعنی که مستمر بیست باشه 

نهایی کمتر از هفت 

میشه تک ماده کرد؟

فک کنم ریاضی اگر ۷ شده باشی با مستمر ۲۰ قبولی  نیازی به تک ماده نباشه

اخه کمتر از هفت میشم 

تو فرض کن چهار 

بازم قبولم؟

نه دیگه حداقل نمره برگه امتحان نهایی دوازدهم، 7  اونجوری باید تک بزنی

یعنی کمتر از ۷ نمیشه تک زد؟ 

آخه مستمر ۲۰

منظورم اینه اگر نخوای تک بزنی باید ۷ رو گرفته باشی وقتی میگی کمتره از ۷ میتونی تک ماده بزنی

پس نمیوفتم اره ؟ 

به ا دارم میمیرم از استرس