2777
2789

من موقعی نیاز بود وخودش خواست اجازه میدم

زمون ماکه انگار میخواستن مو پرورش بدن نمیزاشتن یه دره برداریم مثلا که چی 

ازالان یواش یواش بردار یهویی برداری تابلو میشه 

چن سالشه؟

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمو میگم 

به خودش هم بستگی داره چقدر پر موعه 

اما قسمت های خاص که موی زیاد داره از دوازده یازده باید بزنن بهداشتی هم نیست نزنن

دست و پا چون بد درمیاد بهتره تا چهارده پونزده نزنن اگه مهمونی یا مناسبتی بود دکلره کنه یا موبر اما زیاد کاری نداشته باشه 

ابرو و سیبیل هم اگه زیاد باشه پونزده شونزده کم تا هجده راحت باشه نزنه 

البته اصلا مهم نیست زود ترم بکنه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

من که هنوز کوچیکه ولی اصلاح  اجازه نمیدم بهش کلا حساسم موی بدنشم دست و پاشو ۱۷ ۱۸ دیگه مجلس ها لازمه بزنه جاهای شخصیشم که خودش هر وقت زد ولی کو تا وقتی این بزرگ بشه زمونه فرق داره  

دخترم تمام زندگیم 
من موقعی نیاز بود وخودش خواست اجازه میدم زمون ماکه انگار میخواستن مو پرورش بدن نمیزاشتن یه دره بردا ...

خودم که ۱۶ و خورده ای سالمه تا سال دیگه ۱۷ 

متاسفانه اجازه یه ذره دست زدن به صورتمو ندارم کاری به حجابم ندارن اصلا ولی معذبم پیوند ابرو هم دارم سیبیلو نمیتونم بزنم 

من که هنوز کوچیکه ولی اصلاح  اجازه نمیدم بهش کلا حساسم موی بدنشم دست و پاشو ۱۷ ۱۸ دیگه مجلس ها ...

تا اون زمون خودشون خودکفا میشن هیچ نیازی به نطرخواهی ما ندارن 

بچه هارو جوری تربیت کنید محدودیت های الکی نداشته باشن 

که مثلا چی موهاشونو نزنن بهشون علامت میتی کمان تعلق میگیره؟

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️
خودم که ۱۶ و خورده ای سالمه تا سال دیگه ۱۷  متاسفانه اجازه یه ذره دست زدن به صورتمو ندارم کاری ...

من سیبیل  میگم بزنن واقعا بد ولی اگه صورت پر مو باشه تابلو میشه پیوند که قشنگه 

من دختر خاله هام ۱۶ سالشونه محجبه و مومنن و خالمم حساس ولی سبیل کاری نداره براشون بند میندازم بد سبیلل 

دخترم تمام زندگیم 
اها من موی بدن از ۱۳ یا ۱۴ شروع کردم زدن خیلی پر موعم

پر مو بودن خیلی ربطی نداره 

زود بزنه آدم بد درمیاد 

وقتی میزنی جاش دون دون رو پوست میمونه 

من خودم شونزده دست و پا رو زدم الان میزنم کامل صاف میشه جای مو معلوم نیست اونایی که زود به زود میزنن یا زود زدن بیشتر اون مدلی میشه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند