2777
2789
عنوان

ریاضی پنجم

1762 بازدید | 14 پست

پسرم از اول ریاضیش ضعیف بود .همه نمراتش خیلی خوبه و ریاضیش مگه دیگه خیلی بخونه و خودش رو ادیت کنه خیلی خوب میگیره ..

چهارشنبه معلمش دعواش کرده که ریاضیت افتضاحه توی خونتون تمرین نداری .خیلی ناراحت بود 

منم واقعا با دوتا بچه کوچیک نمیرسم به این درس بدم تازه هر جور میگم میگه معلممون یه جور دیگه میگه 

اصلا موندم چه کنم .سه روز هم هست انفولانزا گرفته و لای کتابو باز نکرده 

چیکار کنم پیشرفت کنم دلم براش میسوزه ..میگه توی ریاضی خنگم ..

کاش میتونستم واسش معلم خصوصی بگیرم 

کسی بوده بچش این مشکل رو داشته باشه چجوری حل کردین 

عزیزممم  

خب بعضیا ضعیفن دیکه مثلا خودم فقط ریاضیم ضعیف بود خیلی زور‌میزدم بفهمم ولی متوجه نمیدم آخرش

رشته امم رشته اییه که ریاضیش کمه تو سایر درسا فوق العاده ام

ولی خب ریاضیم ضعیف بود

کلیپ اموزشی براش بذارین یا دوره مجازی براش بخرید 

❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم     خب بعضیا ضعیفن دیکه مثلا خودم فقط ریاضیم ضعیف بود خیلی زور‌میزدم بفهمم ولی مت ...

همون شعرای کتاب فارسیشو با یه دور خوندن حفظ میشه با اینکه مریض بود اجتماعی نخونده بود رفت مدرسه معلمشون امتحان گرفته بود عالی شده بود نمیدونم چرا توی ریاضی گیره 

انلاین منظورتون چجوریه

به خاطر اینکه پایه اش ضعیفه عزیز برای همین نه یاد میگیره نه علاقه داره براش حتما معلم خصوصی بگیر توی چند جلسه قشنگ یاد میگیره

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
استادبانک رو ریختم  میگم بشین حل کن میگه حوصله ریاضی رو ندارم .سخته

اگه بتونه یه کلاس کمکی برای ریاضی بره خیلی عالیه.چون بعضی دروس مثل ریاضی باید ساعتها آموزش دید تا مسلط شد.سر کلاس که زمانی برای یادگیری ریاضی نداره.در اصل باید تمرین کنه یا کلاس اضافه بره

حسبی الله💚
همون شعرای کتاب فارسیشو با یه دور خوندن حفظ میشه با اینکه مریض بود اجتماعی نخونده بود رفت مدرسه معلم ...

ما دبریمون خودش درس نمیداد بهمون تو دوران کرونا کلیپ از دبیرای دیگه و استادای دیگه برامون میفرستاد شمام بخرید یا از جاهای دیگه پیدا کنید براش بذارید فک کنم تو نت پر باشه

❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
یه جایی هستیم که نمیشه معلم خصوصی گرفت اصلا گشتم نبود ..

خود مدرسه معلم معرفی میکنه شاید خود معلمش هم اوکی باشه خصوصی درس بده از مدرسه بپرس

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
فک نمیکنم قبول کنه 

یا اینکه از یکی از بچه ها که شاگرد اولشونه خواهش کنید حداقل زنگ تفریح یا خارج از درس اشکالات درسی اش را براش حل کنه.البته اگر خود فرزندتون باهاش دوست باشه

حسبی الله💚