خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
اره عزیزم. کلاسام خصوصیه من براتون طی دوساعت کلاس خصوصی فیلم میفرستم شما تمرین میکنین. و کل هفته با من در ارتباط هستین ک اشکال گیری بشه. هر ترم هم ۹۰ تومنه
سلام عزيزم کلاسای مجازی تون شرایطش چجوریه؟ هزینه اش ، این که چندبار در هفته هست ، هرجلسه چقد ...
سلام گلم. هزینه هر ترم ۹۰ تومنه. و یک بار در هفته هست. هر جلسه هم دوساعت کلاس خصوصی هست ک من دوساعت کامل تو پی وی شما هستم و فیلم میفرستم و شما تمرین میکنین میفرستین برام. و من با ویس توضیح میدم. و در طول هفته هرروز ک خودتون بخواین من براتون رفع اشکال میکنم اگر بخواین هرروز رفع اشکال داریم با ویس و.. اگ لازم باشه با فیلم رفع اشکال میکنم.