2777
2789
عنوان

ساک خالی؟!

301 بازدید | 14 پست

سلام خانما من ب فاصله ی دوهفته دوتا سنو انجام دادم ک اولی ساک خالی ب قطر ۱۷ ونیم وسن بارداری ۶هفته و۴روز بود وبا تاریخ پریودم یک روز اختلاف داشت سنوی دومم ک دیروز بود ساک خالی ب قطر ۲۰ونامنظم وسن بارداری ۶هفته و۵روزه کسی تاحالا تجربه مشابه من داشت ک بعدا پوچ نبود واقعا ازدیروز تاحالا حال روحیم داغونه بزور باردارشدم هزارتا آرزو داشتم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من دقیقا همین بودم بعد گفتن زود رفته بودی سونو باید تا ۸ هفتگی صبر میکردی 

برام زدن کیسه جنینی مشاهده میشود اما خالی میباشد بعد دو هفته که رفتم درست شد 

شما جنینت احتمالا خیلی ریزه عجله نکن بعضیا تا ۹ هفتگی هم نمیان نمیشن

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم
۲۹مهرماه اخرین پریودم بوده دقیق

احتمالا خیلی دیر لقاح انجام شده 

ببین من اصلااااا به این سونوها اعتماد ندارم 

بچه دومم رو با iuiباردار شدم فکر کن لقاح مصنوعی بودا دقیقا روز و ساعت لقاح کاملا مشخصه 

بعد تو سونوها سن جنین من رو دو هفته زودتر از روز iuiمیزدن !!!!!!!!!حالا هرررررر چی من به این دکترامیگفتم اونام  مگه به خرجون میرفت 

خواهرم همین دیشب داشت میگفت که بس اشتباه تو سونو ها شده و هی گفتن بارداریا پوچ بوده و طفلکا مادرا سقط کردن بعد دیدن اشتباه گرده بودن حالا تا آخر ماه سه صبر میکنن تا ببینن واقعا چی پیش میاد

خدا ازدهنت بشنوه برام دعا کن میگن دعای درحق غریبه مستجابه

ان شالله عزیزم حتماااا ختم صلوات یا ختم ۳۰ هزار استغفار رو بردار خییییلی خوبه