2789
عنوان

نماز

277 بازدید | 27 پست

دوستان چرا کسایی که اصلا نماز و دعا نمیخونن به هرچیزی میرسن و خیلی خوشبخت ولی منی که هر چله ای بگی گرفتم نمازام سروقته اما برعکس به خواستم نمیرسم و کلی اذیت میشم الان چندوقته خیلی دلسردشدم شده بعضی وقتا نمازمم نمیخونم میشه کمک کنیدکه چکارکنم 

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابشو خودت دادی چون توقع داری با نماز خوندن و دعا هرچیزی که میخوای رو بدست بیاری ولی زندگی این شکلی نیست باید تلاشم کنی بعضی مواقع هم یه چیزایی به صلاح نیست که بشه

یه روزی پرواز می‌کنم... 

بعضی نمازا نمازهای کاسبکارانه است

یعنی خدایا این نمازو میخونم نگام کن حاجتمو بده

اینطوریه که با اونی که نماز نمیخونه پایین تر نشیم بالاتر نمیشیم.

نماز برای رسیدن به امیال دنیایی نیست یه کار کوچیک برای شکرگذاریه و بس.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
دلیلشو منم نفهمیدم 

به خاطر اینه که حتی ذره ای تلاش هم در دنیا بی نتیجه نمیمونه

اون شخصی که نماز نمیخونه ولی در جاهای دیگه موفقه خب جزای نماز نخوندنش رو میبینه فقط قرار نیست که تلاشش در زمینه های دیگه به خاطر نماز نخوندن نابود بشه

اگر قرار بود بابت هر نماز خدا کلی نعمت مادی روی سرمون بریزه، اونوقت اخلاص دیگه معنی نداشت... 

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مگه فقط با نماز خوندن خدا عاشقمون میشه خاسته هامونو براورده میکنه😐😂

نماز هم یه راهشه طبق گفته هایی که بهمون فهموندن

جوابشو خودت دادی چون توقع داری با نماز خوندن و دعا هرچیزی که میخوای رو بدست بیاری ولی زندگی این شکلی ...

خیلی تلاش می‌کنم یعنی هرکاری بگی میکنم ولی نمیدونم چرا به چیزی ک میخام نمیرسم اصلا وقتی میبینم خیلیا راحت ب خاستشون رسیدن ناامیدمیشم

خیلی تلاش می‌کنم یعنی هرکاری بگی میکنم ولی نمیدونم چرا به چیزی ک میخام نمیرسم اصلا وقتی میبینم خیلیا ...

ناامید نشو خدا یا چیژی که میخوای رو بهت میده یا چیزی که بهتره رو هیچ تلاشی بی ارزش نیست پس ادامه بده

یه روزی پرواز می‌کنم... 

سلام دوست من 

ببین نماز رو باید به عنوان وظیفه نگاه کرد وظیفه ای که باعث لطف رسانی خدا هم میشه لطفایی که شاید هرگز نفهمیم کی و کجا بوده

از طرف دیگه هر انسانی نتیجه تلاشش رو میگیره چه مسلمون چه کافر اما خب خدا به بنده های مومنش نگاه دیگه ای داره

بعد اینکه یکی از ازمونای الهی همینه دیگه 

شرایط سخت بشه که معلوم شه جا میزنیم یا نه؟ 

هرچقدر که درجه بندگیت بالاتر بره ازموناتم بیشتر میشه 

یه مورد دیگم هست که اصطلاحا میگن سنت استدراج الهی حالا یعنی چی؟ یعنی اینکه خدا به بعضیا کلی بها میده تا جاییکه خدا رو براموش میکنن بعد از جاییکه فکرشم نمیکنن جواب کاراشونو بهشون میده 

پیامبرارو ببین حضرت موسی داراییش بیشتر بود یا فرعون؟ 

درنهایت کدوم سعادت ابدی رو بدست اورد؟