دوسش دارم...نمیخام بندازمش.میدونم با نگه داشتنش باید از خیلی چیزا و موقعیت ها بگذرم ولی ته دلم میگه ارزششو داره...
بنظرتون کار خوبی کردم!؟
💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانوادهم و نی نیم بفرستید💜 مرسی خوشگلا💋از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒 پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرینتر کردین...😍👶🏻
💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانوادهم و نی نیم بفرستید💜 مرسی خوشگلا💋از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒 پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرینتر کردین...😍👶🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی الان دیدم تاپیک قبلی فقط موندم چه انتظاری داری از تو سایتی که همه چشم به راه بچه هستن میای از سقط حرف میزنی؟ به نظرت جز چنتا بچه کی میاد بهت راهنمایی میکنه؟
تمام جوانب زندگیت و در نظر بگیر و بهترین راه حل و درنظر بگیر