2777
2789
عنوان

دست بزن شوهر

320 بازدید | 24 پست

کیا شوهراشون دست بزن دارن و حرف زشت میزنن؟

چه راهکاری دارین؟

من حتی یه دفعه انقدری محکم زد تو گوشم که پرده گوشم پاره شد و کارم به دکتر و نوار و... کشید 😭

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمبشه بعد 5سال

بعد صد سال هم میشه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عالیه ولی مردن که دست خودم نیس

نگفتم دور از جون مردن. منظورم اینه بمیرم واست عزیزم

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
وایی الهییی چجوری بعضی مردا انقدر بیرحمن  

منکه حلالش نمیکنم برا توهین هایی که بهم میکنه و شخصیتمو خورد میکنه و میزنتم.

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

نگفتم دور از جون مردن. منظورم اینه بمیرم واست عزیزم

خدا نکنه این چ حرفیه. 300 ساله بشین انشاالله در کنار خانوادتون.

بعد صد سال هم میشه 

متاسفانه انتخاب خودم بوده

متاسفانه انتخاب خودم بوده

بازم دلیل نمیشه جداشو 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
پرده گوشتو پاره کرد نرفتی شکایت کنی؟

شاید خیلی براتون عجیب باشه ولی نه نرفتم شکایت کنم،😭.

اخه خیییییییلی بعدش معذرت خواهی کرد .منم دلم به رحم اومد

شاید خیلی براتون عجیب باشه ولی نه نرفتم شکایت کنم،😭. اخه خیییییییلی بعدش معذرت خواهی کرد .منم دلم ...

خب بعد معذرت خواهی دیگه دست روت بلند نکرده؟

چرا انقدر خوار و ذلیل می کنی خودتو دختر خوب؟

حقت اینه تو زندگی کتک بخوری؟