2777
2789
عنوان

بی میلی همسر

298 بازدید | 22 پست

خانما من همسرمو خیلی دوس دارم و قبل از اینکه بیاد خاستگاری ما میشناختیمشون و میدونستیم زیاد اهل حرف نیس و توداره ولی الان ۴ سال از زندگیمون میگذره و یه دونه دختر سه ساله دارم همسرم روز به روز داره حسش به من کمتر میشه میگه دوستت دارم میدونم اینو ولی اصلا ابراز نمیکنه بغل اصلااااا خودم بابد به زور برم تو بغلش یا مثلا جلو خانوادش اصلا انگار وجود ندارم گاهی وقتا یکی رو میخام که بهم محبت کنه دستمو بگیره واقعا عقده کردم یه دختر ۲۲ ساله واقعا احتیاج داره 🥲بنظرتون چیکار کنم یعنی مشکل از منه؟؟؟؟

مشگل ازشما نیس قطعا

ولی تاحالا نیازتو باهاش درمیون گذاشتی؟

باهاش حرف زدی؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اگر از اول همینطوری بوده پس تغییر نکرده 

چه اشکال داره شما محبت کن و هی برو سمتش 

ولی خدایی شوهری که کاری به زنش نداشته باشه گلی است از گلهای بهشت ، این چیه مثل شوهرهای ما مثل کوالا میچسبن به آدم 😤😒

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

اتفاقا دیشب هوا سرد بود بعد اومدیم تو سالن بخوابیم بعد جاها جوری میشد که منو شوهرم کنار هم نبودیم منم بچه ها که خوابیدم به زور رفتم تو بقلرشوهرم.یعنی میخوام بگم سخت نگیر 

خوب اگر از اول همینطوری بوده پس تغییر نکرده  چه اشکال داره شما محبت کن و هی برو سمتش  ول ...

من دوس دارم بچسبه بهم بخدا اینجوری آدم فک میکنه یه مشکلی داره🥲