2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

295 بازدید | 10 پست

آخه چرا نباید دارو بهش جواب بده ما که هرچی لازم باشه فراهم میکنیم چرا باز آزمایش میده جوابش خوب نیست آخه چرا یکسال داره شیمی درمانی میشه چرا فاطمه زهرا نگاهمون نمیکنه 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪خدایا من بدون بابام میمیرم اینهمه مریض شفا گرفتن خب بابای من یکی از اونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به حق همین روزای عزیز که شهادت فاطمه زهراست خدا پدرتونو شفای عاجل بده و همه مریضا هم شفا بده .
من هرسری میام نی نی سایت که ببینم پدرتون حالش بهتر شده انشاالله چون پدر خودمم درگیر همین بیماریه . مطمئنم مطمئنم معجزه خدا اتفاق میوفته و پدر شما و من و همه مریضا شفا پیدا میکنن و بهتر میشن    

خدایا خداوندا از چه کسی بخواهم جز تو؟؟؟؟ آیا غیرتو کسی هم هست که اجابت کند؟؟؟ اگر هست نشانم بده؟؟ می دانم ومی دانی که نیست؟؟؟؟ به چه کسی قسمت بدهم ؟؟؟ به کربلا یا به حسینت؟؟؟ به سقای تشنه ات؟؟ یابه قاسم جوان حسینت؟؟؟؟...به علمدار بی دستت؟؟؟ ساده وبی ریا....جان شهید کوچک حسینت همه مریضا روشفابده...بگذار فقط تورابخوانم وغیر توهیچ... می دانم که دعاهامونو اجابت می کنی....می دانم که داری به همه ناامیدی هامون می خندی؟؟؟مگه نه

بابای منم سرطان داشت فوت شد اون روزایی که بستری بود اصلا یادم نمیره  ......خیلی زود رفتی بابایی دلم برات تنگ شده 

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲

پدر من الان حدود 6 ماه که شیمی درمانی میشه .
الان تو این یکسال پدرتون چندمین جلسه شیمی درمانی هستن ؟؟؟خدایی نکرده برای پدر شما هم متاساژ داده ؟؟
وقتی گفتین تو این یکسال شیمی درمانی جواب نداده خیلییی ناراحت شدم . یعنی پدر منم باید تا یکسال شیمی درمانی بشه . دیگه جون نداره  

هیشکی نمیدونه که واقعن تو دل ماها چی میگذره و چی میکشیم جز خدا
خدایا بیا و معجزه کن . شفا دست توست . هیچ مریضی رو ناامید نکن از رحمتت      

خدایا خداوندا از چه کسی بخواهم جز تو؟؟؟؟ آیا غیرتو کسی هم هست که اجابت کند؟؟؟ اگر هست نشانم بده؟؟ می دانم ومی دانی که نیست؟؟؟؟ به چه کسی قسمت بدهم ؟؟؟ به کربلا یا به حسینت؟؟؟ به سقای تشنه ات؟؟ یابه قاسم جوان حسینت؟؟؟؟...به علمدار بی دستت؟؟؟ ساده وبی ریا....جان شهید کوچک حسینت همه مریضا روشفابده...بگذار فقط تورابخوانم وغیر توهیچ... می دانم که دعاهامونو اجابت می کنی....می دانم که داری به همه ناامیدی هامون می خندی؟؟؟مگه نه
پدر من الان حدود 6 ماه که شیمی درمانی میشه . الان تو این یکسال پدرتون چندمین جلسه شیمی درمانی هستن ؟ ...

بله متاستاز کبد دلم میخواد فریاد بکشم بگم خدایا بسه بسه دیگه .من نمیدونم اینایی که اومدن توی تایپیک میگن از دست دادن مگه من گفتم کی از دست داده من خودم دارم میمیرم.

عزیزم عدد تومور مارکر بابات چنده یا فاطمه زهرا سلام الله علیها باباهامون برامون نگه دار😪😪😪😪 دلمون آتیش راحت میان اینجا اعصاب آدم خورد میکنن