2777
2789
عنوان

پیشگویی 😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 68 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فرارو- بابا وانگا بانوی عارف و نابینایی ساکن بلغارستان بود که به گیاه درمانی می‌پرداخت. افراد بسیار ...

جنگ اوکراین و رو سیه !!! 

عصر یخبندان 

لطفا این مطالب رو نزارید 

چون وقتی مطالعه ای عمیق و اساسی در پی نباشه 

خیلیا امیدشدن به زندگی رو از دست میدن 

و حایی که امید نباشه شیطان راحت تر نفوذ میکنه

تو که بدترش کردی من مردم😱☠️

الان گوگل زدم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
فکر کنم امسال قیامت بشه😂

وایی نه و منی که گناهکار به آن دنیا مهاجرت میکنم🤣

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

فرارو- بابا وانگا بانوی عارف و نابینایی ساکن بلغارستان بود که به گیاه درمانی می‌پرداخت. افراد بسیار ...

جنگ جهانی سومه بچه ها نترسید چیزی نمیشه فقط دو سوم انسانهای کره زمین کشته میشن😇

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
من هنوز پول سهاممو خرج نکردم😪😪😪😪🤧

🤣🤣

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

جنگ جهانی سومه بچه ها نترسید چیزی نمیشه فقط دو سوم انسانهای کره زمین کشته میشن😇

ما ایرانیا هم بدشانسیم احتمالا یک سومش ما باشیم🤣

وای منم الان برم نماز بخونم🤯

دیه دیره خواهر😂😭

۲۰۲۲ هم قرار بود یه شهاب سنگ بخوره به یه ور کره زمین که دقیقا ایران هم شامل میشد😂😂😂

😂😂

هرکی فرکانسش پایین باشه شوت میشه😆

😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز