2777
2789
عنوان

پیشگویی 😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 68 پست
از کجا شنیدی

منم امروزتوگوگل خوندم‌

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
هممون به قهقها میریم

اره دیگه 😭😂

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از کجا شنیدی

گوگل

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بگووو ساقیت کیه

گوگل😂

هیچکسی از  اینده خبر نداره 

حتی اینده هر فردی با تصمیم هایی که به ظاهر کوچیکه  کاملا تغییر میکنه 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...

فرارو- بابا وانگا بانوی عارف و نابینایی ساکن بلغارستان بود که به گیاه درمانی می‌پرداخت. افراد بسیاری باور داشتند او قادر است رویدادها را پیشگویی کند و از توانایی‌های فراطبیعی برخوردار بوده است.

به گزارش فرارو به نقل از سان، گفته شده او پیش گویی‌های مهمی از جمله درباره حادثه ۱۱ سپتامبر و حمله تروریستی به برج‌های دوقلوی نیویورک، فاجعه هسته‌ای تا سونامی خورشیدی را انجام داده بود. گفته می‌شود که او رشته پیشگویی‌های نگران کننده‌ای را درباره سال ۲۰۲۳ میلادی ارائه کرده است. وانگا معروف به «نوستراداموس بالکان» ۲۶ سال پیش در سن ۸۴ سالگی درگذشت اما اعتقاد بر این بود که در پیش بینی آینده از قدرت آینده نگری برخوردار است.

ادعا می‌شود که او دیده است که جهان به سوی سال ۲۰۲۳ نگران کننده‌ای پیش می‌رود سالی با یک طوفان عظیم ناشی از سونامی خورشیدی و یک فاجعه هسته‌ای.

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

۲۰۲۲ هم قرار بود یه شهاب سنگ بخوره به یه ور کره زمین که دقیقا ایران هم شامل میشد😂😂😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
فرارو- بابا وانگا بانوی عارف و نابینایی ساکن بلغارستان بود که به گیاه درمانی می‌پرداخت. افراد بسیار ...

تو که بدترش کردی من مردم😱☠️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز