2777
2789
عنوان

سلام خدا

40 بازدید | 0 پست

خدای مهربونم الان که دارم اینا رو مینویسم بغضی توی گلومه که شکسته نمیشه دردی دارم که درمونش تویی حاجتی دارم که مشکلم به دست فقط خودت حل میشه جز تو به کی پناه ببرم که پناه تمام دردمندایی خدایا صدامو میشنوی به بزرگیت به جلال و جبروتت قسمت میدم مگه نگفتی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را دارم صدا میکنم دارم التماس میکنم تویی خدای من منو اجابت کن خودت میدونی گره کوره دلم به دست خودت باز میشه پس به خاطر رنج مادرم غم توی نگاه پدرم خودت مشکل برادرمو حل کن به آبروی فاطمه زهرا آبروی پدر مادرمو و برادرم رو حفظ کن الهی هر کسی که این متن و میخونه هر حاجتی داره براورده بشه لطفا بچه ها از ته دلتون برای ما دعا کنید دعا کنید ازین وضعیت بیرون بیایم واقعا داره هر لحظه یه نفس از من گرفته میشه برای سلامتی برادرم برای رفع مشکل مالیش دعا کنید😭

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش