2789
عنوان

چه کنم

107 بازدید | 7 پست

تو پذیرایی که همش دارن یا حرف میزنن یا دعوا می کنن 

درس نمونی بازدهی آت بیشتره 

میری تو اتاق درو قفل می کنی ۳۰ ثانیه یه بار در میزنن اینو می خوان اونو می خوان 

دیوونه میشی 

پانسیون مطالعاتی می خواهی بری میگن پول نداریم 

یه امامزاده نزدیک خونمونه خیلی ساکته رفتم اونجا گفتم تا ۹ درس بخونم بعد بیام خونه تا ۱۰ شام بخورم بعد بخوابم 

الان بابام زنگ زده با دعوا پاشو بیا خونه 

اصلا من می خوام ترک تحصیل کنم 

به جهنم که ۱۲ سال شاگرد اول مدرسمون بودم 

به جهنم که ۱۲ سال درس خونم عین خر

به درک که هدفم دندون پزشکی بود 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم. شرایطت سخته واقعا. برای من این مشکلات بود ، اما به شکل متفاوت. مثلاً ما همیشه مهمون داشتیم. اعتراض هم ممنوع بود...😿 حااالا گذشته و رفته. من با تجربه ای ک الان دارم بهت میگم ک این سختی ها رو گذروندی... بالاخره در این موقعیت شاگرد اول هستی. پس تو می تونی. باید با خودت فکر کنی ، این شرایط منه، خیلی بده اما چه کاری می تونم بکنم و یا چه کاری از دستم بر میاد بکنم تا از این وضعیت بهترین نتیجه رو بگیرم

الان مهمترین زمان برای شماست. هرکاری بکنی آینده تو شکل میدی. پس غر زدن رو بذا کنار😊

سازش 🍀🍃🌱
خب شما همیشه مهمون داشتید چی کار می کردید

والا من یه کتابخونه پیدا کردم، پول دادم و خب خلوت بود.‌نمی دونم کجایید، تهران کتابخونه های شبانه روزی داره. صبح برو تاعصر. تو گوش هات از اینا که اسمشو نمی دونم بذار 🥴 نمی دونم رنگش زرده، پنبه ماننده، اسفنجیه، خیلییی خوبه ، هیچ صدایی رو نمی‌شنوی.

سازش 🍀🍃🌱
خب شما همیشه مهمون داشتید چی کار می کردید

تو اتاق ، یه گوشه برا خودت جور کن، ک پشتت ب در باشه، به سمت دیوار. اگر میز داری ک چه بهتر.از اون پنبه ها ب گوشات بذار ، مهمون اومد یه سلام با لبخند بده و برو به درست برس😇

سازش 🍀🍃🌱